רוצה להכין לאריאל מרק ירקות עם תפו״א, לטחון להקפיא למנות. קראתי שאסור להקפיא תפו״א.. למה? אז לא להכין מרק עם תפו״א?
💬9 תגובות

תגובות (9)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בדצמבר 2021 בשעה 08:49
לא שאסור המרקם משתנה ונהיה מוזר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בדצמבר 2021 בשעה 08:51
אז לעשות מרק: קישוא, גזר, דלעת, עדשים כתומות, פטרוזיליה וסלרי (טוחנת רק את העלים). מה להוסיף?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בדצמבר 2021 בשעה 08:52
אם תוסיפי את התפוא מעוך טוב במזלג בסוף ולא טחון הוא לא יהרוס את המרקם.. כשטוחנים אותו זה עושה מרקם לא טוב
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בדצמבר 2021 בשעה 08:57
שיר, אבל אז אפשר להקפיא? כי תיצא לי כמות טיפה גדולה (מקפיאה במגשים של הקרח, האלה מהסיליקון)

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות