אוכל
2021-09-06 02:27:30
במה אני טועה בהכנת הפסטה שהיא יוצאת לי מעוכה? שמה מים חמים מהתמי נותנת הרתחה שמה תפסטה שמוכן מסננת שוטפת המים קרים מחזירה לסיר ושופכת מהסיר את הרוטב שהכנתי במקביל
27 תגובות
0 אהבו

תגובות

2021-09-06 02:31:19
אולי הפסטה יותר מידי במים החמים
0 תגובות
0 אהבו
2021-09-06 02:38:38
עדיף לקחת מים מהברז ולהרתיח או ישר מים חמים?
0 תגובות
0 אהבו
2021-09-06 02:41:59
הקטע של הלהרתיח מים או לקחת מהתמי לא ממש משנה. את צריכה לקחת את המים ולחכות שיבעבעו טוב ואז להכניס את הפסטה לתוך הסיר המבעבע. לערבב קצת שלא יידבקו אחד לשני לראות שהפסטה מוכנה ולהוציא. לא להשאיר את הפסטה בתוך המים החמים!! זה מה שיכול לגרום לה להיות מעוכה מאוד.
0 תגובות
0 אהבו
2021-09-06 02:42:56
או שהפסטה נמצאת יותר מידי ברוטב כשאת מעבירה את הפסטה מהסיר לרוטב. זה צריך להיות כמה דק בודדות לא הרבה
0 תגובות
0 אהבו
2021-09-06 02:46:29
סבבה תודה בנות
0 תגובות
0 אהבו
2021-09-06 03:00:42
ואל תשכחי להשים שמן ומלח במים של הפסלטה ומה שמירב רשמה 👌
0 תגובות
0 אהבו
2021-09-06 03:01:47
שמתי רק מלח צריך גם שמן?
0 תגובות
0 אהבו
2021-09-06 03:03:38
כן שמן יגרום לפסטה לא להידבק ולהישאר אחד אחד ולא כגוש
0 תגובות
0 אהבו
2021-09-06 03:05:08
טוב אז אם ככה נפתרה הבעיה😅😅
0 תגובות
0 אהבו
2021-09-06 03:05:36
תודה בנות כמה שמן לשים נניח כפית?
0 תגובות
0 אהבו
2021-09-06 03:07:16
תלוי בכפות הפסטה נגיד כפית וחצי זה מינימום לדעתי ..לא יודעת כול כך לפי העין פשוט🤣
0 תגובות
0 אהבו
2021-09-06 03:07:57
בדרכלל אני מבשלת כוס פסטה לא יותר
0 תגובות
0 אהבו
2021-09-06 03:10:11
אז כן כפית תספיק כפית וחצי
0 תגובות
0 אהבו
2021-09-06 03:10:30
סבבה תודה רבה
0 תגובות
0 אהבו
2021-09-06 03:10:57
בכיף ובתאבון😋
0 תגובות
0 אהבו
2021-09-06 03:11:20
תודה:)
0 תגובות
0 אהבו
2021-09-06 04:11:29
אני תמיד מבשלת את הפסטה סביבות 10 דקות , מוציאה אחד נותת ביס - אם נחצה בשיניים ונלעס וקצת קשה מוציאה מסננת מהמים ואז מחזירה לסיר ומבשלת אש שאר הזמן שצריך עם הרוטב/תבלינים .. אם תחכי עד שהפסטה כבר רכה ,תשטפי ותחזירי לעוד בישול עשית עיסה .. בשיטה שלי תמיד יוצא אחד אחד ורכים בסופו של דבר
0 תגובות
0 אהבו
2021-09-06 04:12:20
אגב טיפ אם לא יודעת כמה זמן מדוייק יש על כל שקית פסטה רשום למשל "11 דק הכנה" זה גם מדד לשלב הראשון לפני הסינון..
0 תגובות
0 אהבו
2021-09-06 04:13:57
גם פתיתים מבשלת 6 דק על השעון עם מכסה פתוח , מכבה מערבבת קצת וסוגרת מכסה לעוד 5 דק יוצא בול!
0 תגובות
0 אהבו
2021-09-06 04:19:02
סבבה תודה דניאליי
0 תגובות
0 אהבו
2021-09-06 04:22:18
של איזה חברה הפסטה?
0 תגובות
0 אהבו
2021-09-06 04:24:37
אוסם
0 תגובות
0 אהבו
2021-09-06 04:43:37
תנסי את הפסטה של חיטת דורום הכי טעימה
0 תגובות
0 אהבו
2021-09-06 04:57:22
סבבה אבדוק
0 תגובות
0 אהבו
2021-09-06 08:22:57
פסטה פרפקטו של אוסם יוצאת מושלם לא משנה כמה זמן בישול.. ולשים רק מלח במים רותחים ( שמן לא צריך )
0 תגובות
0 אהבו
2021-09-06 10:05:08
שמן צף על המים ולכן אין צורך הוא לא עושה לפסטה כלום רק לערבב קצת במים שלא ידבק לבשל בלי מכסה
0 תגובות
0 אהבו
2021-09-06 13:28:57
פסטה מים חמים עד שהיא רכה את תרגישי מוציאה למסננת ושמה שמן 3 כפות 4
0 תגובות
0 אהבו
מעוניינת לקרוא את כל תוכן הנושא? לחצי כאן לפתיחת הנושא באפליקציה.

נושאים נוספים שיכולים לעניין אותך

הריון ולידה
2017-03-21 12:13:29
חולה היי בנות, זו פעם ראשונה שלי פה. האמת נראה מהמם. אני בשבוע 7 עם דלקת גרון
4 תגובות
0 אהבו
הריון ולידה
2018-09-26 12:20:10
איך הכדור הזה? פרנטל מולטי ויטמין? של אלטמן השמח לדעת פשוט הכל עושה לי רע ושמעתי אל זה אני פשוט חייבת לקחת ואני כבר לא יודעת מה לא יעשה לי רע ממש. קניתי כבר המון
20 תגובות
0 אהבו
הריון ולידה
2018-11-13 14:42:04
זה בוגבו בי 5 למה הגגונים שונים אם זה אותו עגלה?!??!?
11 תגובות
0 אהבו
הריון ולידה
2019-02-25 12:59:28
מרציות להתפקד! מה נשמע? איך אתן? שבוע 38+1 אין לי כוח יותררר לקח לי היום כמה דקות לצאת מהאוטו! לא מרגישה התקדמות חחח
37 תגובות
0 אהבו
הריון ולידה
2019-07-27 14:16:28
פרנטל- מתי?? מתי מתחילים לקחת פרנטל? מאיזה שבוע?
12 תגובות
0 אהבו
אמהות
2020-02-15 00:56:40
כמה מים שמים בתמל? כמה מים אני צאיכה לשים בבקבוק תמל? שמים קודם מים ואז אבקה?
7 תגובות
0 אהבו
הריון ולידה
2020-08-14 12:15:28
נהיגה בהריון מתקדם באיזה שבוע הפסקתן לנהוג? (אם בכלל)
17 תגובות
0 אהבו