אמהות
2021-08-30 10:13:14
שאלה לבשלניות
הכנתי שניצלים
בציפוי הפירורי לחם יוצא כמו קליפה והוא קצת עיסתי בפנים.. מישהי יודעת למה ומה עשיתי לא נכון?
תגובות
2021-08-30 10:19:08
אחרי שאת מטגנת על מה את מניחה את השניצלים?
2021-08-30 10:26:08
נייר סופג
2021-08-30 10:26:39
יכול להיות בגלל שהשרתי את השניצלים במים הם ספחו יותר מידי מים?
2021-08-30 10:36:15
לעולם לא משרים חזה עוף במים
תמיד תקני טרי ואם לא טרי אז תפשירי לילה מראש ולפני שאת מכניסה לבלילה תייבשי אותם ממש
דבר שני, נייר סופג טעות מספר 1, כל האדים נכלאים בתוך הנייר וזה מה שעושה את השניצל רטוב
ישר שאת מסיימת לטגן תשימי את השניצלים על הרשת של התנור ואם לא על זה על מסננת מחוררת
2021-08-30 10:39:51
קניתי טרי אבל זה במקפיא אז הדרך הנכונה להפשיר היא מהלילה להוציא לשים במקרר?
2021-08-30 15:44:57
בדיוק מאמי!!
מעוניינת לקרוא את כל תוכן הנושא? לחצי כאן לפתיחת הנושא באפליקציה.
נושאים נוספים שיכולים לעניין אותך
הריון ולידה
2024-05-30 07:30:36
יש אפשרות לדווח על חשבון פה שכותב לי תגובות לא לעניין?
הריון ולידה
2024-01-01 08:26:26
תגידוווו לשים בצל במרק לתינוקת
לא עושה את זה חריף?
הריון ולידה
2023-08-23 19:56:10
בנות אני שבוע 35 מרגישה תנועות רק שאני שוכבת על הצד ולא כמו בדרך כלל שהיא משתוללת מהבוקר זה ככה זה תקין או שיש מקום לדאגה?
הריון ולידה
2023-05-31 11:46:12
יוצאת לי שן בינה אני שבוע 13 מה מותר חוץ מאקמול אני מתה מכאבים על סף מותתתת😭😭😭
הריון ולידה
2023-01-06 17:27:47
בן חודש, רוצה להיות כל היום על הידיים היום, ברגע שאני מניחה אותו בעריסה הוא מתחיל לצרוח. מה יכולה להיות הסיבה?
הריון ולידה
2022-10-07 07:33:06
היי
האם מותר ספא דגים בהריון?
הריון ולידה
2022-10-02 20:23:57
שבוע 5 פלוס 2 זה תקין???