מה אומרים על מידת עשייה מדיום לבשר? (הרי הוא כן עובר חום של צלייה לזמן מסוים)
💬8 תגובות

תגובות (8)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 ביוני 2021 בשעה 13:58
השוליים עוברות צלייה במדיום הבשר עצמו בפנים לא עשוי מספיק כל עוד הבשר אדום זה לא בטוח
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 ביוני 2021 בשעה 13:59
לא מספיק. לצערי צריך וול דאן שזה דוחה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 ביוני 2021 בשעה 13:59
רק וול דאן
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 ביוני 2021 בשעה 14:16
וואל דאן!!!

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות