אוכל
2021-04-28 14:05:48
ג'חנונים..😊🥖🥖🥖 הכנתי גחנונים בכמות גדולה והקפאתי צריכה עזרה / התייעצות אני שומרת שבת ועד שבת בבוקר ב10 הם על הפלטה(על גבי ברזל מגביה).. בבוקר הם יוצאים שרופים מלמטה. מה עושים כדי שלא יישרפו מלמטה? תודה רבה
90 תגובות
6 אהבו

תגובות

2021-04-28 14:07:14
את שמה לחם למטה ?
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 14:07:20
כשסבתא שלי עושה היא שמה נייר אפייה ומתחת לגחנון שמה פרוסות לחם
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 14:07:48
ואאאאי שווה!!! שימי בסיר גחנון נייר פרגמנט , עליו 2 פרוסות לחם , גחנון ועוד נייר פרגמנט...סוףףףף ולא נשרף! תימנייה פשוטטט🤣🤣🤣
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 14:10:59
רוזי. יש לך מתכון מוצלח למישהי שלא הכינה מעולם ?
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 14:11:55
שימי לחם בתחתית עם קצת מים מעל נייר אפייה ואז את הגחנון יוצאים רכים סוף הדרך
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 14:12:25
אני שמה גחנון בשקית קוקי בתוך החמין והם יוצאים מושלמים
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 14:12:33
לאמא שלי יש..חחחחח🤣🤣🤣 אני לא מתעסקת עם דברים כאלה🤣 אין זמן..חחחחח
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 14:12:51
בעלי תמני רוזי אני גם מכינה גחנון תמני שעובר במשפחה שלו דורות חחח
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 14:13:16
אם את רוצה בתאל אתן לך בכיף גחנון סוף הדרך
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 14:14:29
רוזי יעצלנית חחחח אני 17 שנה מכינה מאז שהתחתנתי
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 14:19:04
אז לשים 2 פרוסות לחם או פיתה? סבבה מערב שבת זה בפלטה.. אעדכן איך יצא
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 14:20:39
אם אמא מתעסקת למה אני צריכה????? לי יש בעל מרוקאי אז אני עברתי לספינג ומופלטות 🤣🤣🤣
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 14:21:18
את יכולה לשים גם פיתה וגם לחם פרוס זה לא משנה מה העיקר שיהיה חוצץ בין הגחנון לסיר
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 14:22:38
רוזי אני בתוך כל הסבטוחה גם גחנון גם קובנה גם ספינגים גם מופלטות בקיצור הכל מהכל חחחחח ובעלי בכלל לא מרוקאי וגם אני לא אבל אצלי הכל מעורבב מבחינת אוכל מכינה של כל העדות 🤭
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 14:23:39
חחחחח🤣🤣 טוב , את בבית...יש לך זמן..חחח🤣
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 14:25:22
שימי מ4 בצהריים של שישי סיר עם מים ובתוכו את הסיר של הגחנון (סטייל בן מרי) ייצא לך גחנונים מושלמים רכים רכים טעימים טעימים חומים חומים ובלי סיכוי להשרף
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 14:26:49
.
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 14:32:54
אביה וזה מותר בשבת?
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 14:33:05
נראה אש
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 14:46:17
כן כי את שמה אותו בפלטה לפני כניסת השבת
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 14:47:00
ותודה מאמוש אם את צריכה עוד שאלות טיפים מוזמנת לשאול כבר שנים שאני מגלגלת גחנונים ומוכרת לחברים ומכרים ומפה לאוזן
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 14:47:04
לחם בתחתית + נייר אפיה
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 14:55:21
פשש אביה תותחית מ 4 בצהרים?סיר מלא מים?
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 14:57:30
אשמח לקבל מתכון לגחנון
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 15:09:35
קילו קמח חופן מלח 2 חופנים סוכר 3 כוסות מים (כוס קרטון) לתת לתפוח כשעה
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 15:11:26
שמן ? מרגרינה ?
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 15:11:46
שמרים
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 15:11:51
כלום מאלו ?
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 15:12:55
מרגרינה רק במתיחה של הבצק שמה גושים קטנים.. זה מתכון של תימנים עתיקים מפעם
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 15:22:58
תפיחה שעה ולתנור ? או עוד תפיחה ? את מכינה את זה כל שבת ? ממש בא לי להכין
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 15:43:05
איך תפיחה בלי שמרים
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 15:46:09
כן מ4 את שמה בסיר החיצוני מים אבל שלא יעלו על גובה הסיר של הגחנון שיושב בתוך הסיר הגדול יותר כדי שלא יכנס מים לסיר של הגחנון כמובן שכדאי שהסיר החיצוני יהיה עם מכסה אטום על מנת שלא יהיה בריחה של אדים
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 16:01:18
עדן ובתאל גחנון זה בצק שלא צריך תפיחה
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 16:10:03
תודה אביה מאמי
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 16:11:00
בתאלוש.. הבצק נח כשעה וישר לחלק לכדורים...
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 16:12:27
כמה זמן כדורים לפני הגלגול
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 16:12:43
לא ממתינים
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 16:12:50
ישר מתחילים לגלגל
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 16:16:27
יעל רוצה טיפ יותר טוב הבצק נח רבע שעה תחושי אותו עם מעט שמן אחכ שינוח עוד שעה אחכ תגלגלי כדורים עם מעט שמן ואז לילה שלם במקרר לעטוף היטב את התבנית שלא יכנס אוויר עם ניילון נצמד ואז בבוקר לגלגל ג'חנונים ההבצק יהיה הרבה יותר אלסטי ואת ממש מותחת אותו עם הידים הוא נהיה כמעט שקוף ולא עבה כמו שרואים אצלך בתמונה
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 16:21:35
אנסה מאמי תודה רבה
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 16:26:53
בכיף ובאמת כל טיפ שרק תרצי אני פה לכל שאלה שנים אני מכינה
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 16:58:14
הכי טוב שיוצא לי בהבטחה נייר אפייה מעליו פרוסות לחם לא להשאיר מקום בלי לחם..מקום בלי לחם זה ג'חנון שרוף חצי כוס מים לשפוך על הלחם שים מעל נייר כסף שתי וערב אחד לארוך אחד לרוחב עם שוליים ארוכים להכניס את הגחנונים לכסות עם המחיר כסף לדים על הפלטה מכניסת השבת סוף הדרך
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 16:59:03
אפשר מעט סילאן לזלף
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 17:00:46
נראה טוב נורית כל הכבוד אשת חיל
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 17:05:18
אני מכינה את הבצק קצת אחרת יוצא חבל על הזמן קילו קמח 5 כפות סוכר כף מלח כף דבש 3 כוסות מים חמים ללוש אותו טוב טוב לתת לו מנוחה עם שמן למשך שעתיים אחר כך לשמן מגש או תבנית לחלק את הבצק לבערך 14 כדורים לפעמים יוצא פחות לתת להם מנוחה חצי שעה עד שעה ככל שהבצק נח יותר זמן יותר נח לעבוד איתו אחר פותחים כל עיגול עם מרגרינה לעלה דק דק עד שרואים את השיש מבעד לבצק מקפלים חצי לאמצע וחצי שני לאמצע ומגלגלים לבריאות❤
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 17:14:40
שילת נשמע טוב ממש
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 17:24:40
תודה יעל של כולן נראה טוב כל הכבוד לכן🥰
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 20:43:34
אני אשכנזייה ובחיים לא טעמתי או הכנתי, עשיתן לי ממש חשק! סליחה על הבורות, הג'חנון על הפלטה מליל שבת?? אז זו בעצם האפייה שלו? או שאופים קודם בתנור?
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 20:44:02
אביה תני לי את כלללללל הטיפים שלך, מתה לנסות
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 20:44:51
אין לי סיר ג'חנון 🙈 מתארת לעצמי שזה די קריטי... יש לזה תחליף? איפה קונים כזה סיר?
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 20:52:01
גחנון צריך אפייה של 12 שעות לפחות על חום של 110-120 מעלות בתנור או על פלטה. לגבי סיר כן צריך סיר של גחנון אני את שלי קיבלתי מחמתי חחחח
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-28 21:00:23
קונים במקס סטוק סיר
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-29 00:46:08
אביה אפשר מתכון עם הסבר..בחיים לא הכנתי וזה נראה ונשמע פשוט סופפ ככ בא לי לנסות להכין לשבת !!!
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-29 02:44:30
שילת מכינה ממש כמוני
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-29 02:44:34
מתכון לג'חנון קילו קמח 4 כפות סוכר כף מלח 50 ג מרגרינה מומסת (למרות שראיתי מעלי שלא שמות בבצק - אני הולכת גם לנסות בלי) 3 כוסות מים (הבצק צריך להיות דביק - אז אם הוא יבש להוסיף עוד טיפה מים) לנוח רבע שעה ללוש עם מעט שמן.. הופך להיות פחות דביק לנוח שעה עם מעט שמן כל פעם לגלגל כדור ולהניח בתבנית לאטום אותה היטב שלא יחדור אוויר ולנוח במקרר (אני בדרך כלל נותנת לו 12 שעות מנוחה) אחכ הבצק גמיש ואלסטי פותחים עם מרגרינה והבצק ממש שקוף ודק דק דק ומגלגלים *אני אופה אותו בסגנון בן מרי מסגרת את הג'חנונים בסיר מזלפת קצת דבש - מוסיף לטעם. את הסיר של הג'חנון שמה בתוך סיר עם מים ועל הפלטה מ4 בצהריים של יום שישי
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-29 02:46:07
זה לא עבודה קלה... והטכניקה באה עם הזמן אם לא היו לי קליינטים קבועים הייתי מפסיקה להכין וקונה עבודת יד מבנות שמוכרות בעיר שלי
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-29 03:07:14
אביה אני גם מוכרת חחחחח עבודה קשה ושוברת גב איףףף את לא שמה דבש?
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-29 04:31:25
שמה אחרי העיבוד כי יש כאלו שפחות אוהבים וגם יצא שהזמינו ממני הורים לתינוקות
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-29 05:26:30
וואי תקשיבו בא לי ממש לנסות אבל אני מפחדת שלא יצא לי טוב🙈 יאללה אקפוץ שבוע הבא למקסטוק ואקנה את הסיר, זה יכריח אותי להכין😉 אתם מסיימות קילו? מה עושים עם כל השאריות? יש כזה דבר סיר קטן לג'חנון?
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-29 05:26:52
תודה לכולכן על כל ההסברים 🥰
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-29 05:31:10
את שמה בסיר כמה גחנונים שאת רוצה ואת השאר את יכולה להקפיא
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-29 05:31:31
וכן יש סיר קטן לגחנון
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-29 05:56:27
אביה תודה על ההסבר!! אחרי שאני מגלגלת לשים פשוט בסיר בלי לשים ניילון או משו?? ראיתי ששל כולכן עם ניילון
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-29 06:07:00
אצלי הניילון הוא שקית קוקי בשביל המארז ללקוחות ובשביל הנוחות של ההקפאה אפשר עם אפשר בלי זה תמונה מלקוח שהזמין עם דבש ואז אני מגלגלת את השקית עם דבש בגלל זה הוא אפה עם .. אני בדרך כלל מורידה את השקית שאני אופה בבית
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-29 07:12:40
הבנתי תודה יקירה
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-29 09:34:37
שילת. הכנתי עכשיו את הבצק וכיסיתי אותו בניילון נצמד. 12 שעות על 120 ? הכנתי עכשיו ואיפה לשמור כשהכל מגולגל ומוכן ? במקרר או במקפיא ?
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-29 09:46:45
במקפיא ולפני שאת מסדרת בסיר את מוציאה אותם שיפשירו קצת ככה יותר נח לסדר אותם בסיר
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-29 09:48:28
כן בערך 12 שעות אני שמה אותו בעשר בלילה בתשע הוא כבר מוכן אני מנמיכה לו חום לשמונים
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-29 09:50:06
ממליצה לך לשים גם ביצים בתנור את יכולה בסיר נפרד עם מים או עם הגחנון
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-29 09:54:44
זה אמור לתפוח או רק לנוח ? כי בתאכלס אין שמרים.
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-29 10:11:53
רק לנוח כדי שיהיה יותר נוח לעבוד עם הבצק ככל שהוא נח יותר הוא יותר נח לעבודה
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-29 10:15:03
מצרפת לך תמונות שיהיה לך יותר מומחש
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-29 10:15:46
את צריכה לפתוח אותו ככה ממש שקוף ודק ואם נקרע אל תלחצי זה בסדר לא קורה כלום
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-29 10:16:08
.
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-29 10:22:12
יא בבאבאאבא
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-29 10:29:12
חחחחח מה קרה??
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-29 10:44:21
שילת איזה דקקקקקקק מדהים וגם לא נקרע לך
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-29 11:15:26
וואו שילת מדהיםםםםםם
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-29 12:46:12
הפתיחה שלך שילת בחלום אצלי
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-29 12:47:55
מאמי זאת פעם ראשונה שאת פותחת סבלנות המיומנות תבוא עם הזמן אל תשכחי אני 17 שנה פותחת זה אחרת. תודה בנות🥰
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-29 12:53:32
17 שנים זה טוב. אני עם התכון שלך
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-29 15:59:20
נו בתאל איך יצאאאא???
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-29 15:59:34
הסתדרת עם הפתיחה שלו??
0 תגובות
0 אהבו
2021-04-29 16:01:22
מחכה לבוקר. הבנתי יותר טוב מקרר לבצק
0 תגובות
0 אהבו
2021-05-01 17:37:57
אביה מאמי שמתי את סיר הגחנון בתוך סיר עם מים רותחים מ 4 בצהריים בשישי עד 10 וחצי בשבת בבוקר יצאו ליגההההה מה זה רכים וטעימים וחמים😀 בירכתי אותך כל השבת על העיצה הנהדרת. מעכשיו כל שבת ככה יצא טעים תודה רבה 💋💕
0 תגובות
0 אהבו
2021-05-01 17:53:41
יעל אני שמחה לשמוע 😍😍😍
0 תגובות
0 אהבו
2021-05-01 19:11:53
😍😘שבוע מבורך מאמי
0 תגובות
0 אהבו
2021-05-20 23:14:08
האמת לא ניסיתי... אבל מאמינה שאפשר
0 תגובות
0 אהבו
2021-05-21 06:44:19
ברור משדרג ויוקרתי
0 תגובות
0 אהבו
מעוניינת לקרוא את כל תוכן הנושא? לחצי כאן לפתיחת הנושא באפליקציה.

נושאים נוספים שיכולים לעניין אותך

הריון ולידה
2018-07-25 08:54:47
בנות לא להזמין מוואלה שופס רק עצבים ! אני ממש ממש לא אהבתי את החנות הזאת יש לי הרבה תלונות לוואלה שופס הזה בחיים לא היה לי דבר כזה שאני מזמינה דרך אינטרנט ועושים לי כאלה בעיות . כודם כל שלחולי רק א...
3 תגובות
0 אהבו
הריון ולידה
2019-04-03 16:22:05
מישהי עשתה בדיקת קריוטיפ?? אם כן כמה זמן הגיעו תוצאות של בני הזוג??
2 תגובות
1 אהבו
הריון ולידה
2019-06-08 07:10:22
מוזיקה לעובר היי בנות, מאיזה שבוע התחלתן להשמיע מוזיקה לעובר? מי שכן - מה השמעתן? הוא מגיב לזה?
9 תגובות
0 אהבו
הריון ולידה
2020-01-21 07:00:49
בן חודש וחצי אוכל 120 היי בן חודש וחצי אוכל 120 בקלות, מסיים כל ארוחה וקם כל 3 שעות לפעמים פחות. אתמול פעמיים התעורר אחרי שעה והיה רעב. קרה למישהי? זה בסדר כבר להעלות ?
1 תגובות
0 אהבו
אמהות
2020-07-30 09:37:30
אוף! באלי לבכות! אני צריכה להשאיר את האפרוח שלי בן ה5 חודשים עם חמתי שאני לא סומכת עליה בשיט!! ובכלל אולי עם בייביסיטר. אבל כוסעמק איך אפשר?! אוף אני חושבת על זה ואני רוצה לבכות. איך משאירים תינוקי...
18 תגובות
0 אהבו
אמהות
2021-06-16 15:44:40
ממליצות על זה או על פלסטיק? זה קל לניקוי?
19 תגובות
0 אהבו
הריון ולידה
2021-06-30 13:24:47
שלום לכולם אני בשבוע 23 התחילו לי כאבים בצד שמאל שבאים מהגב לבטן. הלכתי למיון בתחילת השבוע ואמרו שזה התייבשות, מאז אני מקפידה מאוד ושותה שתי ליטר וחצי כל יום הכאבים פסקו אך יש עדיין מדי פעם כאב בג...
0 תגובות
0 אהבו