אוכל
2021-01-29 15:23:03
אין פעם אחת שניסיתי להכין עוגת שוקולד והיא לא יצא לי קשה ויבשה ,.. הכל לפי ההוראות ופשוט כל פעם מחדש מתאכזבת. אותו דבר עם חלות ואפייה .. לא יודעת מה אני עושה לא בסדר.
9 תגובות
0 אהבו

תגובות

2021-01-29 15:31:54
אולי בגלל התנור
0 תגובות
0 אהבו
2021-01-29 15:32:05
איך את שמה את התנור ? צריך על 180, פלטה עם מאוורר , ואחרי שאת מסיימת תכיני סירופ לעוגה שכולל מים וסוכר ושוקולד/וניל , וכשהיא חמה תמרחי מעליה כדי שלא תהיה יבשה
0 תגובות
0 אהבו
2021-01-29 15:40:09
זה נשמע שמשהו בתנור לא בסדר ולא משהו שאת עושה בתהליך ההכנה שהוא לא טוב
0 תגובות
0 אהבו
2021-01-29 15:44:39
ממליצה לך לראות מתכונים בסרטון אולי משהו לא מובן בדיוק במתכון כתוב לניקי בי יש הרבה מתכונים בוידיאו ממש פשוטים
0 תגובות
0 אהבו
2021-01-29 15:52:35
ואי ואי תרשמי ביוטיוב עוגת שוקולד חן במטבח, וגם תחפשי ביוטיוב חלות של חן מתכון פצצה בחיים לא התפקשש לי איתו
0 תגובות
0 אהבו
2021-01-29 15:58:02
כנראה שהיא צריכה יותר לחות, תנסי לשים מים בתבנית גדולה יותר ותכנסי את התבנית של העוגה לבפנים, ותנסי לכסות אותה בנייר כסף אם התנור באמת מייבש אותה
0 תגובות
0 אהבו
2021-01-29 16:20:39
https://www.ronyohananov.com/post/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%AA-%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%93-%D7%A9%D7%9E%D7%A0%D7%AA-%D7%9E%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%A4%D7%AA
0 תגובות
0 אהבו
2021-01-29 16:21:12
תכיני אותה היא אחת העוגות שוקולד הכי טעימות ורכות שהכנתי
0 תגובות
0 אהבו
2021-01-29 20:36:10
אני מכינה בראוניז ויוצאת רכה בטירוף. לתבנית של 20×20 3/4 כוס קמח, 150 גרם שוקולד מריר מומס עם 50 גרם חמאה (אם את רוצה פרווה אז 1/3 כוס שמן) 2 ביצים מדיום או ביצה לארג', כפית תמצית וניל, כף אבקת אפיה ו2 כפות סוכר (אם השוקולד ממותק אפשר גם כף אחת). להמיס את השוקולד בבאן מרי, או במיקרו עם החמאה/השמן. לערבב את הקמח והאבקה ביחד. את הביצים הסוכר והתמצית וניל לטרוף עד שנהיית שכבת קצף לבן קטנה מהביצה. להוסיף את השוקולד המומס לביצה (לחכות שיתקרר קצת כדי שלא יעשה חביתה) לערבב טוב. להוסיף את הקמח והאבקה ולערבב ממש פעמים בודדות עד שנהיית עיסה אחידה. חשוב ממש לא לערבב הרבה זמן את הקמח, ממש ממש כמה סיבובים עד שזה נהיה אחיד. לשמן תבנית ולהכניס את הבלילה. בתנור, 10 דקות 15 דקות גג. יכולה להכניס קיסם ולראות אם יוצא יבש, אבל אני מוציאה את העוגה כשהוא לא ממש ממש ממש יבש. צריך שהוא יצא חלק, פשוט בלי שימשוך את החלק העליון, ובלי שיהיה דביק וככה היא יוצאת ממש ממש רכה בפנים.
0 תגובות
0 אהבו
מעוניינת לקרוא את כל תוכן הנושא? לחצי כאן לפתיחת הנושא באפליקציה.

נושאים נוספים שיכולים לעניין אותך

הריון ולידה
2018-03-18 14:43:33
הריון ראשון 5+6 היוש, לפני שבועיים גיליתי שאני בהריון, עשיתי בדיקה בייתית ואחר כך בדיקת דם, הבטא הראתה 349. יש לי עוד שבועיים תור לבדיקה ראשונה אצל הגניקולוג.. האם יש צורך לעשות עוד בדיקת דם בינתיי...
8 תגובות
0 אהבו
הריון ולידה
2018-04-26 19:51:58
הניתוח החדש שמעתי על הקיסרי בשיטה החדשה שעושים היום.. הבנתי שהוא מתבצע בלניאדו ובהלל יפה. יש למישהי מידע יותר מפורט לתת לי? לאן ניתן לפנות? כמה עולה הניתוח?
10 תגובות
0 אהבו
הריון ולידה
2018-06-24 16:00:29
לא יכולההה לנשוםםםםם אמאל'ה הוא פשוט לוחץ לי, אני ממש נושמת בכבדות ומרגישה שבקושי מצליחה לנשום שבוע 32 עוד בנות כמוני???? :(
7 תגובות
0 אהבו
הריון ולידה
2020-06-24 08:41:49
יש תמונה האם זה הפקק שבוע 38 יוצא לי ההפרשה הזאת בלי דם זה הפקק?
4 תגובות
0 אהבו
אמהות
2020-10-29 06:28:06
בוקר אור הבן שלי בן חצי שנה ועשינו טעימות כמעט של הכל, לא הצלחתי לעשות ממש בצורה מסודרת כל 3 ימים משהו חדש אבל כשנתתי טעימה, תמיד נתתי אותה במשך 3 ימים רצוף. פשוט נניח בין ירק לירק עברו כמה ימים. ש...
11 תגובות
0 אהבו
הריון ולידה
2020-12-21 20:31:00
עד איזה גיל התינוק שלכן היה קם בלילה? מתי הם מתחילים בדרך כלל לישון עד הבוקר?
7 תגובות
0 אהבו
הריון ולידה
2021-05-31 16:34:38
מישהי מטופלת/מכירה את דוקטור אדריאן רכשטיין??
0 תגובות
0 אהבו