אוכל
2021-01-29 15:23:03
אין פעם אחת שניסיתי להכין עוגת שוקולד והיא לא יצא לי קשה ויבשה ,.. הכל לפי ההוראות ופשוט כל פעם מחדש מתאכזבת. אותו דבר עם חלות ואפייה .. לא יודעת מה אני עושה לא בסדר.
9 תגובות
0 אהבו

תגובות

2021-01-29 15:31:54
אולי בגלל התנור
0 תגובות
0 אהבו
2021-01-29 15:32:05
איך את שמה את התנור ? צריך על 180, פלטה עם מאוורר , ואחרי שאת מסיימת תכיני סירופ לעוגה שכולל מים וסוכר ושוקולד/וניל , וכשהיא חמה תמרחי מעליה כדי שלא תהיה יבשה
0 תגובות
0 אהבו
2021-01-29 15:40:09
זה נשמע שמשהו בתנור לא בסדר ולא משהו שאת עושה בתהליך ההכנה שהוא לא טוב
0 תגובות
0 אהבו
2021-01-29 15:44:39
ממליצה לך לראות מתכונים בסרטון אולי משהו לא מובן בדיוק במתכון כתוב לניקי בי יש הרבה מתכונים בוידיאו ממש פשוטים
0 תגובות
0 אהבו
2021-01-29 15:52:35
ואי ואי תרשמי ביוטיוב עוגת שוקולד חן במטבח, וגם תחפשי ביוטיוב חלות של חן מתכון פצצה בחיים לא התפקשש לי איתו
0 תגובות
0 אהבו
2021-01-29 15:58:02
כנראה שהיא צריכה יותר לחות, תנסי לשים מים בתבנית גדולה יותר ותכנסי את התבנית של העוגה לבפנים, ותנסי לכסות אותה בנייר כסף אם התנור באמת מייבש אותה
0 תגובות
0 אהבו
2021-01-29 16:20:39
https://www.ronyohananov.com/post/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%AA-%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%93-%D7%A9%D7%9E%D7%A0%D7%AA-%D7%9E%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%A4%D7%AA
0 תגובות
0 אהבו
2021-01-29 16:21:12
תכיני אותה היא אחת העוגות שוקולד הכי טעימות ורכות שהכנתי
0 תגובות
0 אהבו
2021-01-29 20:36:10
אני מכינה בראוניז ויוצאת רכה בטירוף. לתבנית של 20×20 3/4 כוס קמח, 150 גרם שוקולד מריר מומס עם 50 גרם חמאה (אם את רוצה פרווה אז 1/3 כוס שמן) 2 ביצים מדיום או ביצה לארג', כפית תמצית וניל, כף אבקת אפיה ו2 כפות סוכר (אם השוקולד ממותק אפשר גם כף אחת). להמיס את השוקולד בבאן מרי, או במיקרו עם החמאה/השמן. לערבב את הקמח והאבקה ביחד. את הביצים הסוכר והתמצית וניל לטרוף עד שנהיית שכבת קצף לבן קטנה מהביצה. להוסיף את השוקולד המומס לביצה (לחכות שיתקרר קצת כדי שלא יעשה חביתה) לערבב טוב. להוסיף את הקמח והאבקה ולערבב ממש פעמים בודדות עד שנהיית עיסה אחידה. חשוב ממש לא לערבב הרבה זמן את הקמח, ממש ממש כמה סיבובים עד שזה נהיה אחיד. לשמן תבנית ולהכניס את הבלילה. בתנור, 10 דקות 15 דקות גג. יכולה להכניס קיסם ולראות אם יוצא יבש, אבל אני מוציאה את העוגה כשהוא לא ממש ממש ממש יבש. צריך שהוא יצא חלק, פשוט בלי שימשוך את החלק העליון, ובלי שיהיה דביק וככה היא יוצאת ממש ממש רכה בפנים.
0 תגובות
0 אהבו
מעוניינת לקרוא את כל תוכן הנושא? לחצי כאן לפתיחת הנושא באפליקציה.

נושאים נוספים שיכולים לעניין אותך

הריון ולידה
2017-06-16 15:49:21
חשש לסכרת הריוניות היי, הרופא התקשר אליי לאחר שקיבלתי בהעמסת סוכר 50 תוצאה של 138 , אמר לי לעשות 100 שיש חשש לסכרת הריונית. אחרי החוויה שלי ב50 של הקאות וסחרחורת.. אמרתי לו שאין מצב! הוא ביקש שמעכ...
5 תגובות
0 אהבו
הריון ולידה
2019-01-24 04:14:51
רעבהה בבוקר צריכה לעשות ספירת דם ושתן קמתי מורעבת יש לי כבר בחילה אסור לאכול לפני נכון?
6 תגובות
0 אהבו
הריון ולידה
2019-03-26 13:44:03
איך מחשבים את דמי הלידה? לפי 3 המשכורות האחרונות שקיבלתי או לפני חצי שנה אחרונה 3 משכורות גבוהות? ריך עושים את החישוב בערך?
7 תגובות
0 אהבו
אמהות
2019-11-11 13:18:38
כדורי חילבה היי, מישהי משתמשת/השתמשה בכדורים האלה? כתוב שנשים בהריון/מניקות צריכות אישור רופא בשביל לקחת אותם.. ואני צריכה אותם לצורך הגברת כמות החלב
2 תגובות
0 אהבו
הריון ולידה
2021-01-20 11:58:05
מאיזה שבוע עושים סטריפינג?
11 תגובות
0 אהבו
הריון ולידה
2021-03-27 17:41:00
אני היחידה שהתינוק שלה ישן איתה במיטה? או על הידיים ? הילד שלי בן חודשיים ולא מוכן לישון במתחברת..שונא לישון בעגלה לפעמים מנסה להעביר אותו על פוף ואחרי שניה מתעורר וצורח 😒 כבר לא יודעת מה לעשות 😞
31 תגובות
1 אהבו
אמהות
2021-04-07 08:45:14
מכירות את התופעה שיד ימין רדומה במשך כל היום גם שאני מזיזה אותה ? לא בהריון , ילדתי לפני כמה חודשים וגם כאבי גב בהליכה וישיבה, קרוב לעצם הזנב
4 תגובות
1 אהבו