פעם ראשונה מכינה דג טונה, מה כדאי לעשות כדי שלא יצא יבש בפנים??
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 בדצמבר 2020 בשעה 13:25
פשוט תבשלי את זה לא הרבה זמן. ממש לא הרבה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 בדצמבר 2020 בשעה 13:56
תבשילי את הדג בערך 8 עד 10 דקות ושיהיה רוטב זה ישאר רך ולא קשה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 בדצמבר 2020 בשעה 15:06
הכי הכי טוב- להשרות עם מלח ולימון (בלי מים) עד שכל הסירחון יצא אחכ לייבש ואז לצפות בקמח ולטגן ואז להוסיף לרוטב ולבשל 10 דק מושלם

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות