אור יקרה אשמח לעזרה תמיד נשבר לי השמנת בהקצפה איך מקציפים שמנת שתהיה יציבה????
💬11 תגובות

תגובות (11)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בדצמבר 2020 בשעה 09:03
ברגע שהיא יציבה תעצרי את ההקצפה. אחרת תוך רגע זה נשבר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בדצמבר 2020 בשעה 09:03
תודה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בדצמבר 2020 בשעה 09:04
ואת מקציפה באיזה מהירות? ובערך לכמה זמן?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בדצמבר 2020 בשעה 09:04
הכי גבוה. ואני לא מסתכלת על זמן. אבל אולי כדאי שמדי פעם תעצרי את המיקסר כדי לבדוק אם יציב

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות