אוכל
2020-08-01 19:08:20
חלות לא יוצאות רכות. שבוע טוב:) החלות יוצאות טעימות אבל לא רכות.. דחוסות כאלה וכבדות. (אני לשה בידיים) יש פתרון לזה? מציינת שלשה הרבה זמן. לא מפוצצת בקמח, התפחה עוד מיום לפני. ולשה ומנוחה ככה כמה פעמים.. מה הקטע של זה? :/
16 תגובות
0 אהבו

תגובות

2020-08-01 19:13:35
אני אופה המון. כשהלישה בידיים ולא במיקסר הבצק יוצא לי פחות אוורירי בצורה משמעותית. בקשר לדרגת קושי.. אולי עוד טיפונת מים?
0 תגובות
0 אהבו
2020-08-01 19:16:34
כמה מים על כמה קמח? ושמן? רשמי את המתכון. ובהחלט מיקסר עושה יותר את העבודה
0 תגובות
0 אהבו
2020-08-01 19:30:39
דווקא זה נראה טוב..
0 תגובות
0 אהבו
2020-08-01 19:37:45
אני לשה בידיים והן יוצאות אווריריות ממש המתכון שלי הוא קילו קמח 2 כפות שמרים כפית מלח 3/4 כוס סוכר 3 כפות שמן ו2.5 כוסות מים לשה 10 דקות מתפיחה שעתיים עכשיו ככה, (בתקופת הקורונה הפכתי מומחית לחלות כי הפסקנו לקנות בחוץ...) הבנתי שהתפחה בחוץ לא יותר משעתיים אם אחרי שעתיים אני לא מתחילה להכין אני מכניסה למקרר ואז מעצבת צורות ומתפיחה חצי שעה , 45 דקות שוב לפני התנור יוצאות מ ד ה י מ ו ת מקווה שעזרתי
0 תגובות
0 אהבו
2020-08-01 19:37:56
קטע, דווקא בתמונה היא נראית מעולה.... אולי משהו במינון של המים. אני מכינה חלה בלי ביצים ויוצאת רכה כמו ענן! אם תרצי מתכון אכתוב לך בשמחה
0 תגובות
0 אהבו
2020-08-01 19:38:55
הכי חשוב לדעתי מעבר להתפחה הראשונה זה ההתפחה השניה
0 תגובות
0 אהבו
2020-08-01 19:44:06
אני מתפיחה 3 פעמים.
0 תגובות
0 אהבו
2020-08-01 19:44:52
ליאת נראה מעולה!! איך יוצא לך כל כך שזוף?
0 תגובות
0 אהבו
2020-08-01 19:53:01
תודה רבה מותק לא יודעת שמה רגיל ביצה ושומשום....
0 תגובות
0 אהבו
2020-08-01 20:19:30
אשמח למתכון שאת מכינה נדע לפי זה אולי עושה משהו לא נכון .. בצק רך וטוב צריך לצאת גמיש ורךך מאוד אבל לא דביק שאת יוצרת צורה תקמחי שההתפחה או בתנור יאפה בצורה אחידה .. תברישי ביצה עם מים בעדינות ותתפיחי לפני אפייה אחרי אפיה עם מרגיש לך שהן קשיחות תכסי ישר במגבת הלחות תרכך אותן
0 תגובות
0 אהבו
2020-08-01 20:20:59
0 תגובות
0 אהבו
2020-08-01 20:41:14
גולגול תבדקי שהשמרים שלך לא "עייפים" ולא להתפיח התפחת יתר...
0 תגובות
0 אהבו
2020-08-01 21:01:29
חייבת לציין שגם גודל החלה משפיע על רמת האווריריות והתפיחה. תנסי להקטין אותה ולתת התפחה גם לפני אפיה. בהצלחה!
0 תגובות
0 אהבו
2020-08-01 22:12:20
תודה רבה על העזרה.. אתן נסיכות🥰🥰🥰 https://www.hidabroot.org/article/57683
0 תגובות
0 אהבו
2020-08-03 12:15:13
את מכינה 2 קילו ביחד? המתכון נראה בסדר חוץ מיזה שכמות המים שם לא מדוייקת ולכן יכול להיות ששם את נופלת תישארי עם המתכון הזה. תעשי רק כמות של קילו. אם את צריכה 2 קילו אז תחלקי כל קילו בנפרד. בעיקר כי אץ עושה בידיים. ותשימי 2.3 כוסות מים מלכתחילה.לא בהדרגה. ואת החצי כוס שמן בסוף בהדרגה.. תתפיחי 3 פעמים. ובפעם הרביעית תקלעי ותתפיחי שוב. בהצלחה
0 תגובות
0 אהבו
2020-08-03 21:10:10
תודה רבה אפרת😘😘😘
0 תגובות
0 אהבו
מעוניינת לקרוא את כל תוכן הנושא? לחצי כאן לפתיחת הנושא באפליקציה.

נושאים נוספים שיכולים לעניין אותך

הריון ולידה
2018-01-08 12:44:48
ביטוח לחו"ל להריון התקשרתי לעשות ביטוח לחו"ל להריון, אני טסה בשבוע 29+2 לצרפת :tokyo_tower: הכל היה טוב ויפה עד שהוא אמר שזה לא כולל מי שהיה במיון :hospital: בחצי שנה האחרונה או סיעודי, ואז שאלתי מ...
20 תגובות
0 אהבו
אמהות
2020-05-10 04:15:33
בן 11 חודשים מה הלבשתן לגן?? ארוך דק?? 🙏🙏
3 תגובות
0 אהבו
הריון ולידה
2020-06-27 19:49:35
שבוע 30 זה הגיוני שיוצא לי חלב ? ברמה שהחזייה נרטבת לי במהלך היום ועובר גם לחולצה 😅
1 תגובות
0 אהבו
הריון ולידה
2021-04-09 12:09:46
שאלה לשומרות טהרה שבנינו.. אני שבוע אחרי לידה והסתיים לי הדימום. היתי רוצה להתחיל 7 נקיים אבל חוששת כי יש לי כמה תפרים בודדים ופוחדת להכניס בד בדיקה. מה מציעות? מישהי יודעת תוך כמה זמן תפרים עוברים?
8 תגובות
0 אהבו
הריון ולידה
2021-08-15 23:20:03
מה זה זירוז ולמה יש כל כך הרבה התנגדות?
23 תגובות
0 אהבו
הריון ולידה
2021-09-22 04:13:39
היי בנות מישהי שעשתה העמסת סוכר ויכולה להגיד לי איך זה? מפחדת להקיא😞😮‍💨
15 תגובות
0 אהבו
הריון ולידה
2022-01-09 17:45:02
בנות עשיתי לפני חצי שעה בדיקת קורונה pcr מתי אמורה לצאת להתוצאה יש מצב שתיצא מחר?
4 תגובות
1 אהבו