
אוכל
2020-06-24 17:35:53
קרם לזילוף
איך אני מכינה קרם יציב ממש לזילוף? תמיד יוצא לי לא יציב ואם אני מקציפה עוד הוא נשבר...טיפים להקצפה לקרם...רוצה להכין עוגה...תודה לעונות❤
תגובות

2020-06-24 17:56:19
תוסיפי פודינג וניל

2020-06-24 17:56:33
זה מייצב את הקצפת

2020-06-24 18:08:54
אני מכינה עוגות זילוף :)
את משתמשת בחלבי או פרווה ?

2020-06-24 18:11:31
אם הוא נשבר כנראה חלבי
כי בעוגות זילוף שאני עושה , אני שמה קצפת חלבית בשכבות של העוגה אבל זילוף תמיד בקצפת פרווה . אין מה לעשות היא פשוט יציבה פי 2 ואפשר להקציף אותה כמה שבא לך והיא לא תישבר
אני קונה של גלידן אבל ריצ׳ והשף הלבן
את יכולה להוסיף ממש שלוק מים ו2-3 כפות גדושות אינסטנט ל250 מל
ותקציפי הרבה
תראי ממש הבדל :)

2020-06-24 18:15:57
כן אין מה לעשות חלבי טעים יותר חח אבל למען הנראות אני אנסה את הפרווה...הקרם שאני עושה אפילו לא נותן לעשות צורה בצנתר וישר גולש החוצה אז ככה שאין הרבה ברירות תודה על אחלה טיפים מעריכה מאוד❤

2020-06-24 18:16:42
אל תדאגי לא ירגישו בטעם :)
מוכרת עוגות ככה ואין טענות 🙏🏼🙏🏼

2020-06-24 18:23:11
אהה אז אולי תשתפי מתכון לעוגת שוקולד נימוחה 😏😁

2020-06-24 22:28:24
אני עושה חלבי ומוסיפה קצת קורנפלור בערך כף. חשוב להקציף על מהירות מאוד גובהה, שהשמנת תיהיה קרה ולא אחרי שעמדה בחוץ ולא להקציף יותר מידי, איך שזה עומד להפסיק

2020-06-25 00:20:54
יש לי מתכון גם לעוגת שוקולד שהיא יחסית גבוהה ובכמות יותר גדולה שהיא לזילוף ועוד מתכון לעוגת שוקולד ממש טעימה אבל בגובה רגיל 🙃

2020-06-25 00:21:03
בראוניז :
200 גרם שוקולד מריר.
90 גרם חמאה
גביע שמנת חמוצה
כפית תמצית וניל
3/4 כוס סוכר
4 ביצים
כפית סודה לשתיה
2 כפות קקאו
כוס ורבע קמח
קורט מלח
50 גרם שוקולד לבן או מריר קצוץ .
אופן ההכנה : להקציף (רצוי ממש אבל לא חייב) את הביצים שלמות עם הסוכר , להוסיף תמצית וניל ומלח, לאחר מכן להוסיף את השמנת בערבוב קל להציב חמאה ושוקולד מריר לערבב לתוך הביצים לערבב יחד את היבשים ולהוסיף רק עד שהכל נבלע לא לערבב יותר מידי :) להכניס לתבנית מלבנית 25/17 חום של 180 לקצוץ שוקולד לבן להוציא רגע את העוגה ולפזר מלמעלה ( זה שהכנסנו לתנור לכמה דק זה גורם לשוקולד של ישקע חח פוטוגני :) ) להמשיך לאפות בערך כ18 דק וזהו :) או עד שהעוגה יציבה אל מעט לחה במרכז

2020-06-25 00:21:24
לחמם תנור ל160 מעלות
7 ביצים מופרדות
כוס ורבע סוכר
2 וחצי כוסות קמח
שקית אפיה
2 כפות קקאו
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה או חצי כוס שמן קוקוס או מחמאה
רבע כוס שמן
כוס חלב/ סויה שקדים מה שיש או רגיל
תמצית וניל
חצי כפית מלח
להמיס את השוקולד עם החמאה והשמן לערבב היטב בקערה את החלמונים עם רבע כוס סוכר ולהוסיף לתערובת השוקולד , להוסיף את הקמח א. האפיה והקקאו ולבסוף את כוס החלב ( רצוי לסנן את הקקאו שלא יהיו גושים קטנים :) ) לערבב ולשים בצד
להקציף את החלבונים עם כוס הסוכר לרצף יציב אך מעט רך ולקפל לתערובת השוקולד
לצקת לתבנית 26/24 ולאפות בחום של 160 כשעה - שעה ו10 דק

2020-06-25 00:26:33
וזה עוד בראוניז מושחט 😏 מקווה שהכל עדיין רלוונטי פשוט לא שמתי לב לתגובה 🤦🏽♀️
בראוניז - לשתי תבניות מאורכות או למלבנית
לחמם תנור ל180 מעלות
מצרכים :
4 ביצים
120 חמאה או מחמאה או רבע כוס שמן ורבע כוס שמן קוקוס + 4 כפות חלב
1/3 כוס סוכר חום כהה
1/3 כוס סילאן טבעי
200 גרם שוקולד מריר
2/3 כוס קמח
רבע כפית מלח
2-3 שורות שוקולד מריר קצוץ ( אפשר לשלב כמה שוקולד אם רוצים)
אופן ההכנה :
להמיס את השוקולד ( חוץ מהשורות הקצוצות 🙃)
החמאה והחלב
בקערה לטרוף מעט את הביצים עם הסוכר והסילאן לאחר מכן להוסיף את השוקולד המומס ולערבב היטב
לבסוף להוסיף את הקמח והמלח ולערבב עד שאין גושים
לצקת ל2 תבניות ולפזר יחסית במרכז ולאורך של כל עוגה את השוקולד הקצוץ
עניין האפייה חשוב כי כל תנור עושה מה שבא לו 🤷🏽♀️
אז אצלי זה 24-26 דק אבל הייתי בודקת את זה כבר מ18 דק זה צריך להיות אפוי ומעט תפוח בדפנות ומעט רוטט במרכז
לפעמים קורה שמפספסים בדקה שתיים שלוש אז אני דוחפת את זה למקפיא לרבע שעה לעצור את האפיה ממש 👌🏼
בעוגות של המשרד הוספתי שוקולד מומס למעלה -
50 גרם שוקולד חלב + 4 כפות חלב וקמצוץ מלח
(תמיד אפשר להוסיף אגוזי מלך או פקאן לבראוניז , אני סתם מתעצלת לפעמים חח )

2020-06-25 00:27:45
מה שליאור אמרה בהחלט נכון 👌🏼 אני לפעמים מוסיפה קצת שמנת פרווה לחלבית כי זה לא מורגש בטעם וזה מאוד מייצב אותה

2020-06-25 00:32:11
זילוף עם פרווה
יצא לי כמה פעמים לזלף עם חלבי וכל פעם מלחמה 😣 אפילו אם מקציפים למצב יציב .. היא פשוט נמסה מהר ומאוד רגישה לחום

2020-06-25 04:09:57
תודה ליאור❤
וואו שלומית תודה ואיזה שלמותתתת העוגה! של חתונות😍

2020-06-26 10:30:17
🙏🏼🙏🏼☺️☺️
מעוניינת לקרוא את כל תוכן הנושא? לחצי כאן לפתיחת הנושא באפליקציה.
נושאים נוספים שיכולים לעניין אותך

הריון ולידה
2020-01-23 13:03:18
משתגעתתת כבר.
אני 6 שבועות אחרי הפלה ולא קיבלתי מחזור עדיין
לפני שבועיים הייתי בבדיקת רופא שאמר שב"ה הכול תקין ואפילו היה ביוץ(אין לי מושג מתי)
העניין הוא שבימים האחרונים אני סובלת מבחילות(בדרך כל...

אוכל
2020-04-27 15:21:05
רעיונות???
רעיונות לארוחת ערב חלבית? תצילו לי את החשק חחח מחפשת ארוחת ערב חלבית ולא יודעת מה להכין(ל2 אנשים)

אמהות
2020-11-24 16:16:34
דחוףף אני בסופר !!! אני שואבת לבת שלי כשאני לומדת פעמיים בשבוע
אבל לא יוצא לי כלכך הרבה ויש ימים שאני ממש רק על השאיבה כדי להצליח
אני רוצה לשלב לה בקבוק מטרנה אחד בימים האלה
היא סובלת מעצירויות איז...

הריון ולידה
2021-03-09 05:41:37
שבוע 38 אני צריכה לעשות בדיקות כלשהן? לא היתי מאז שבוע 36 אצל הרופא נשים

קיסריות
2021-06-18 14:34:28
+קיסרי צרפתי+
היי אהובות,
בקרוב עוברת קיסרי צרפתי באסף הרופא.
מה מכינים בתיק ללידה?

הריון ולידה
2021-12-19 07:21:38
שאלה קצת מביכה
שבוע 9+1 מאתמול אני סובלת מגרפסים קטנים ומציקים באופן רציף , לעיתים זה גורם לי לרפלקסים של בא לי להקיא אבל אני לא מקיאה 🙏
כבר השתגעתי !! זה קשור להריון ? ניתן לעשות משהו נגד זה ? כד...

הריון ולידה
2022-06-02 07:37:45
המצלות למנשא שאפשר לשבת עם התינוק ולהתעסק במחשב לצורך עניין אם יש תמונות אשמח