אוכל
2020-04-30 18:00:17
הכנת חלה היי בנות אני כבר הרבה מזמן מנסה להכין חלה לא כל כך מצליח לי, אשמח לדעת איך אתן עושות את זה? הבנתי שיש דבר כזה שנקרא משפר אפייה האם אתן משתמשות בזה? תודה ❤️
37 תגובות
0 אהבו

תגובות

2020-04-30 18:05:02
לא משתמשת במשפר אפייה, מאיפה את אורטל אם מותר לשאול?
0 תגובות
0 אהבו
2020-04-30 18:11:27
מרמת גן
0 תגובות
0 אהבו
2020-04-30 18:12:41
הבנתי.. אני עושה סדנאות אבל כרגע רק בצפון בגלל הקורונה..
0 תגובות
0 אהבו
2020-04-30 18:16:37
תלכי לפי מתכון ממש שלב שלב והתנור צריך להיות על אפייה בחום המתאים ויצליח לך
0 תגובות
0 אהבו
2020-04-30 18:30:22
תרשמי במה זה לא מצליצ וככה נדע לכוון אותך במה טעית או מתכון מסויים יש תנורים גם שצריך לכוון בטמפטורה אחרת מהרגיל
0 תגובות
0 אהבו
2020-04-30 18:34:27
הטיפ הראשון שאני נותנת לבנות שלא הולך להם בצקי שמרים זה להתחיל מקערית עם שמרים מים חמימים וסוכר, אחרי שמתחיל לתסוס להכין את הבצק. הבצק שלי באופן אישי הוא ללא ביצים כיוון שבצקי ביצים למחרת מתחילים להתפורר, אצרף לך מתכון אם את מעוניינת. בהצלחה!
0 תגובות
0 אהבו
2020-04-30 19:00:29
מאיה במקום סילאן אפשר דבש? עושה אותו אפקט?
0 תגובות
0 אהבו
2020-04-30 19:00:32
שירן מה המכון?
0 תגובות
0 אהבו
2020-04-30 19:15:10
.
0 תגובות
0 אהבו
2020-04-30 19:16:24
אני שמה דבש מדולל במים לאחר האפיה. אופה בלי כלום מעל, יוצא רך ומושלם. תכף אצרף מתכון סיון
0 תגובות
0 אהבו
2020-04-30 19:18:48
כן אני רוצה בגלל הצבע..
0 תגובות
0 אהבו
2020-04-30 19:22:08
תודה❤ יש לי מתכון שאני משתמשת הרבה זמן. אני רוצה לנסות מתכון אחר כי אחרי יום החלות פחות טריות,עדיין טעימות אבל מבאס קצת
0 תגובות
0 אהבו
2020-04-30 20:04:54
אורטל- כשאת מכינה בצק שמרים תשתמשי במיל חמימים יחסית.. זה עוזר לשמרים לתפוח
0 תגובות
0 אהבו
2020-04-30 20:53:03
אני עושה קילו קמח 3 כפות שמרים כוס חד פעמי סוכר מערבבת מוסיפה קרוב ל3 כוסות מים פושרים לא חמים(!). מערבבת לפחות רבע שעה עם וו לישה במיקסר ובעיניי עירבוב הוא הסוד הכי גדול והטוב לחלות טעימות לאורך זמן!! אחרי לישה מניחה בצד עד להכפלת הנפח, ומוציאה אוויר מוסיפה כף מלח ומערבבת שוב קרוב ל20 דקות. אם מישהי תנסה לפי מה שכתבתי העירבוב של בצק חשוב ביותר ואין צורך בלהוסיף לא שמן ולא ביצים ולא משפר אפיה!! הבצק אחרי הרבה זמן לישה יוצא מדהים כיף לעבוד איתו. שאתן מתחילות לעשות צורות לשים שמן קנולה על הידיים למרוח על הידיים בלבד כדי שהבצק לא יידבק לידיים. איך שאני מסיימת תבנית אחת מכניסה יש לתנור 200 מעלות חום, כמובן לפני מורחים על הצורות כל אחת ומה עדיפות שלה.. תנסו קל מהיר וטעים!!
0 תגובות
0 אהבו
2020-04-30 22:00:53
אני ממליצה שמרים טריים (למרות שבזמן האחרון אני לא מוצאת😬) זה תופח יותר טוב משמרים יבשים לי אישית יצאו חלות יותר יפות עם שמרים טריים מאשר יבשים
0 תגובות
0 אהבו
2020-04-30 22:01:52
וגם ברור להזהר עם השמרים והמלח לא ביחד לא לכולם זה ברור לכן אומרת אבל בטח את כבר יודעת..
0 תגובות
0 אהבו
2020-04-30 22:24:35
לא מצאתי זמן לכתוב שוב אז מצרפת צילומי מסך של הפוסט שלי שפירטתי בו
0 תגובות
0 אהבו
2020-04-30 22:24:56
2
0 תגובות
0 אהבו
2020-05-01 05:42:57
בנות תודה על העזרה❤️ שאלה כמה קמח אני צריכה לשים בחלה אחת?
0 תגובות
0 אהבו
2020-05-01 05:44:56
תודה שירן🙏🏽
0 תגובות
0 אהבו
2020-05-01 05:46:20
אורטל,חלה אחת קצת קשה להגדיר,את צריכה לחלק כמות מצרכים של קילו ל4. אבל חצי קילו זה 2 חלות.
0 תגובות
0 אהבו
2020-05-01 05:55:03
תודה סיון😘אנסה לעשות שוב ואגיד לכם איך יצא 🙏
0 תגובות
0 אהבו
2020-05-01 06:53:21
תלוי בגודל החלה, יוצאות בין 3 ל4 בקילו, את באמת יכולה להכין חצי קילו, כל המצרכים מתחלקים ב2 בנוחות.
0 תגובות
0 אהבו
2020-05-01 08:38:30
לא מאמינה שיצא לי תראו תודה בנות על העזרה ❤️
0 תגובות
0 אהבו
2020-05-01 08:38:50
מושלם!! מלכה!
0 תגובות
0 אהבו
2020-05-01 08:39:04
כל הכבוד אורטל! 😍
0 תגובות
0 אהבו
2020-05-01 08:50:58
איזה חלות יפות😍😍
0 תגובות
0 אהבו
2020-05-01 09:01:47
לכבוד שבת קודש מהממם
0 תגובות
0 אהבו
2020-05-01 09:15:02
פפשש כל הכבוד 👏👏👏
0 תגובות
0 אהבו
2020-05-01 09:39:40
תודה אהובות בזכותכן ❤️שבת שלום
0 תגובות
0 אהבו
מעוניינת לקרוא את כל תוכן הנושא? לחצי כאן לפתיחת הנושא באפליקציה.

נושאים נוספים שיכולים לעניין אותך

הריון ולידה
2020-05-02 07:48:53
תחושה מוזרה באצבעות אני שבוע 33 ובמיוחד שמתעוררת בבוקר יש מין תחוה מוזרה באצבעות קצת קשה לקפל אותן וטיפה כואב... מזה יכול להיות?
7 תגובות
0 אהבו
אמהות
2020-11-29 15:33:39
הבת שלי בת 4 וחצי חודשים התחלתי להביא לה פירות טחונים האחות אמרה שאפשר להתחיל להביא לה עוף הודו דגים טחינה קטניות בקר ביצים ודגנים איך מתחילים ? איך להביא ? לטחון הכל ? או שפוט לחתוך קטן קטן ? עם ת...
6 תגובות
0 אהבו
הריון ולידה
2021-11-22 23:35:04
בלונדי את פשוט מדהימה !!! תמיד מגיבה לכולן ועוזרת לכולנו לא משנה מה השעה או השאלה את פשוט מלכה ❤️❤️❤️❤️
6 תגובות
18 אהבו
הריון ולידה
2021-11-29 16:14:43
היי בנות, זה בסדר לעשות שקיפות עורפית ב13+3?
4 תגובות
0 אהבו
הריון ולידה
2022-03-18 08:05:12
היי, אכלתי עוגיות שיש בתוכן מרנג. אך המרנג נאפה בתוך תנור יחד עם שאר מרכיבי העוגייה. האם זה בסדר?
2 תגובות
0 אהבו
הריון ולידה
2022-10-11 10:12:54
יש לי יבלת באצבע (עובדת עם ילדים אז כנראה קשור ליבלות האלה שיש להם שזה נורא מדבק). בעבר שמתי חומר שנקרא "בלי יבלת" ועזר. הרופא שלי לא מכיר את החומר ולכן לא יודע אם מותר או לא לנשים בהריון. אני רו...
1 תגובות
1 אהבו
הריון ולידה
2022-10-19 22:51:47
היי בנות, מה הרופא/ה בודק בבדיקה אחרי לידה?
1 תגובות
0 אהבו