
הריון ולידה
2020-03-31 17:35:31
ביצה בפשטידה
הכנתי פשטידה והיא הייתה קצת רטובה מבפנים, הנחתי שזה מהקוטג' ששמתי בכמות גדולה (שלושת רבעי קופסא) ושמתי ביצה אחת, זה היה בתנור ב190 מעלות בערך רבע שעה עד שהזהיב. אני תוהה אם אכלתי ביצה שלא בושלה מספיק או שזה בסדר
מה אתן חושבות??
תגובות

2020-03-31 17:37:17
זה בסדר
190 זה מספיק בשביל להרוג כל חיידק שלא יהיה.

2020-03-31 17:53:24
כנראה שזה מהקוטג, תשתדלי לבשל יותר את הפשטידה
ו190 לחלוטין לא מספיק להרוג כל חיידק....
מעוניינת לקרוא את כל תוכן הנושא? לחצי כאן לפתיחת הנושא באפליקציה.
נושאים נוספים שיכולים לעניין אותך

הריון ולידה
2017-08-14 06:47:50
ציפ גנטי
עושה היום מי שפיר לעשות ציפ גנטי או לא?

הריון ולידה
2018-09-13 16:11:52
צרבות!
שבוע 28 צרבת של החיים!!!!
מה עושים? מה מקל על זה? או איזה כדור לקחת?

הריון ולידה
2019-09-04 15:27:08
סקר : כמה זמן נקלטתן אחרי חתונה ? או לפני ?
סתם סקר נחמד ;)

הריון ולידה
2019-10-17 08:48:28
סקר:בהריון ראשון תוך כמה זמן נקלטתן ומי ילדתן?
אני אתחיל: שנה וחצי עד שנקלטתי וילדתי פג בחודש 8.

הריון ולידה
2020-03-08 15:36:37
מאבדת את השפיות (לא קשור להריון)
אז אני בשבוע 18+5, בספטמבר שעבר התפטרתי מעבודה שלא התאימה לי.. והחלטתי קצת לנוח, אף פעם לא היו לי תקופות מנוחה בין עבודות, אני בת 27.
בנובמבר גיליתי שאני כבר שלוש ש...

משוערות נוב׳-דצמ׳ 2020
2020-06-11 08:13:41
רצפת אגן😵😯😣
אננ רק בשבוע 14 וכבר מרגישה את ההיחלשותת שם כל אפצ'י בורח פיפי מה עושים?😭🤷

הריון ולידה
2020-08-04 19:01:29
דחוף מי שמבינה בהעמסת סוכר 100 !!
בנות מזה אומר למה הערכים ככה נמוכים???
אוףףף איזה מבאס😭