עוגה מושחתתתת
עוגת פאדג'
קצפת וגנאששששש נכנס למקרר ♡
💬29 תגובות👍5 לייקים
תגובות (29)
משתמשת פורטי30 בינואר 2020 בשעה 09:47
וואו מושלם אשמח לקבל מתכון תודה
משתמשת פורטי30 בינואר 2020 בשעה 09:49
מתכון💁🏻♀️
משתמשת פורטי30 בינואר 2020 בשעה 09:59
בכיף אחיות שלייייי
130 גרם שוקולד מריר
130 גרם חמאה/ מחמאה /שמן קוקס
ממיסים במקרוגל עד שזה נמס
מוסיפים 3/4 כוס סוכר
ומערבבים
מוסיפים כל פעם בהדרגה ביצה וטורפים
סה"כ 3 ביצים
אחר כך מוסיפים חצי כוס קקאו ומערבבים עם כן או לקקן
מחממים תנור מראש ל170 מעלות .. ל25 דק..
לי יצא 2 תבניות אינגליש קייק אפשר בתבנית אחרת של 22 /24סמ
לקפצת :
1 וחצי שמנת להקצפה 38%
כוס חלב
1חבילת פודינג וניל
להקציף ביחד על גבוה
להניח על העוגה רק שהעוגה קרה אחרי צינון ..
לגנאש :
חצי שמנת להקצפה שנשארה
130 גרם שוקולד מריר להמיס ולשפוך על הקצפת אחרי שהגנאש לא חם ונעים
מעבירים למקרר להתייצבות ♡