טעימות- מרק אתן מרתיחות כל פעם את המרק מחדש לפני שעושות רסק? או פשוט מחממות את הרסק שהכנתן? מקווה שהבנתן את הכוונה...
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 באוגוסט 2019 בשעה 09:13
עוקבת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 באוגוסט 2019 בשעה 10:14
אני בישלתי את המרק ל 3 ימים וכל יום הייתי בוחרת ירקות מהביר וטוחנת לא טחנתי הכל מהתחלה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 באוגוסט 2019 בשעה 10:14
מהסיר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 באוגוסט 2019 בשעה 11:22
עדיף לרסק לפני הארוחה ולא מראש. תחממי את המרק ואז תטחני.