מדברים על הכל
2023-11-21 19:08:15
מה הבשר הכי טוב לחמין?, ואם למישהי יש מתכון טוב אני אשמח. מתכננת להכין השבת פעם ראשונה
16 תגובות
0 אהבו

תגובות

2023-11-21 19:17:47
פלאנקן או אסדו הבשר הכי טוב. גם נותן מלא שומניות וטעם טעים לחמין. מה שאני עושה זה מתכנת בצל גדול פרוס לחצי עיגולים על אש בינונית כשהוא מתרכך קצת אני מוסיפה סילאן או דבש וממשיכה קצת. אחר כך מזיזה את הבצל לצד ומוסיפה את האסדו וצורבת קצת מכול צד (זה עוזר לשומן להתפרק בבישול) אחשב באותו זמן אני מחממת סיר חרס חשמלי שיש לי (crock pot) או עם אין לך את סתם סיר גדול עם מים ואני אוהבת לשים מוח עצם 1 בפנים. אני שופחת את הבצל ובשר למים ומוסיפה תפוחי אדמה מקולפים וחתוכים ועדשים לבנים (אפשר גם קצת בטטה אני ממש אוהבת) מוסיפים גם שעורה (אני מוסיפה אורז במקום בישביל שהיה ללא גלוטן) ומוסיפים מלח פלפל פפריקה שום וסוגרים עם בסיר חשמלי עז על גבוהה עד לפני כניסת שבת ועז ממניכים ועם בסיר להתחיל בבוקר ולעשות על אש בינונית לכול היום ולפני שבת לשים על פלתה ללילה
1 תגובות
0 אהבו
2023-11-21 19:18:24
קודם כל בשר ראש הכי אוב לחמין הוא יוצא רך ממש מתכון שלי אני מטגנת בצל אחכ מוסיפה סילאן בערך 4 כפות מערבבת ומוסיפה פפריקה אדומה פלפל שחור ומלח לפי העין מוסיפה את הבשר נותנת לו צריבה קלה בכל צד ומוסיפה קצת מים שלא ישרף אחכ מוסיפה חומוס בטטה תפו״א ראש שום שלם ( יוצא פצצה וממש מתוק ומוסיף מלא טעם לחמין ) אפשר להוסיף גם קישקע ובתוך שקית קוקי אפשר להוסיף חיטה ועוד שקית של אורז בהצלחה💥
0 תגובות
0 אהבו
2023-11-21 19:19:10
אפשר להוסיף גם עצמות מח זה מוסיף מלא טעם
0 תגובות
0 אהבו
2023-11-21 19:19:43
ושחכתי גם מוסיפים בייצים
0 תגובות
0 אהבו
2023-11-21 19:19:54
אסאדו.. מטגנת בצל חתוך גדול, מוסיפה גזר חתוך גדול תפוא חתוך גדול, בטטה אם רוצים מוסיפה את האסאדו חתוך לחתיכות בינוניות מוסיפה מים שעועית לבנה כמה כפות רסק עגבניות ביצים קשות חיטה אם את אוהבת ופשוט מבשלת כמה שיותר זמן
0 תגובות
0 אהבו
2023-11-21 21:00:17
אסאדו ואוסובוקו ויש לי טיפ של אלופות- לבקש מהקצב חתיכת שומן קטנה לטגן אותה עם הבצל בהתחלה זה עושה טעם אלוהי
0 תגובות
0 אהבו
2023-11-21 22:18:54
בשר ראש חד משמעית מנסיון
0 תגובות
0 אהבו
2023-11-21 23:05:53
וואו ניהיה ל לי דודי לחמיןןןן חחחחח
0 תגובות
0 אהבו
2023-11-22 06:23:42
יואו בנות למה זה נראה לי ממש מסובך??
0 תגובות
0 אהבו
2023-11-22 06:23:51
פוחדת להתחיל להכין
0 תגובות
0 אהבו
2023-11-22 06:42:44
צריך להשרות את החיטה לילה קודם?
0 תגובות
0 אהבו
2023-11-22 06:45:01
כי לא מסובך את רק מטגנת בצל שומן שמה תבלינים אחכ מוסיפה את כל מה שאת שמה שעועית חיטה (יש כאלה אוהבת בשקית למעלה) תפוחי אדמה בטטות אני שמה גם ראש שום מלא ותמרים (במקום סילאן) ואת הבשר ולמעלה גחנונים וביצים🤭 לפני הגחנונים וביצים את מבשלת את הכל על הגז אחרי שסידרת את הסיר כשזה מגיע לרתיחה את מורידה את האש לקטנה מבשלת שעתיים על הגז ואחכ מעבירה לתנור לכל הלילה ולפני שהולכת לישון בודקת את מצב המים שלא יתייבש לך
0 תגובות
0 אהבו
2023-11-22 06:58:29
אבל מותר לפתוח את הסיר בשבת? הבנתי שאם פותחים ואז סוגרים זה נחשב כיאילו בישלת בשבת
1 תגובות
0 אהבו
2023-11-22 07:06:36
אני לא יודעת אני לא שומרת שבת… תתייעצי עם רב או שתעבירי לפלטה
0 תגובות
0 אהבו
מעוניינת לקרוא את כל תוכן הנושא? לחצי כאן לפתיחת הנושא באפליקציה.

נושאים נוספים שיכולים לעניין אותך

הריון ולידה
2024-04-24 06:14:58
יש קופון לשיין 15%? חוץ מtax15?
0 תגובות
0 אהבו
הריון ולידה
2024-04-07 18:09:01
היי בנות עשיתי היום בדיקת בטא לבדוק עם יש הכפלה של ההריון ביום ראשון שעבר הבטא היית 200 והיום 2300 זה תקין?
1 תגובות
0 אהבו
הריון ולידה
2023-11-07 19:32:59
איזה מוצצים טובים יש מאם סובינקס מה עוד
9 תגובות
0 אהבו
הריון ולידה
2023-09-28 11:32:23
מישהי יודעת כמה זמן מקבלים תוצאות בדיקות דם באפליקציה? עשיתי היום ב7:30
6 תגובות
0 אהבו
הריון ולידה
2023-08-26 00:48:49
שלום קיימתי יחסי מין עם בן זוגי שבוע לאחר סיום המחזור גמר בפנים ויום למחרת קניתי פוסינור ולאחר לקיחת הפוסטינור קיבלתי דימום והבנתי מאנשים שזה אחד מתופעות הלוואי של הפוסטינור הענייין הוא שעבר שבו...
10 תגובות
0 אהבו
משוערות ינו׳-פבר׳ 2024
2023-08-19 18:29:01
שבוע 15- הרבה הפרשות לבנות (לא "סבלתי" מזה לפניכן..), נורמלי?
5 תגובות
2 אהבו
הריון ולידה
2023-07-31 19:09:34
הזמנתי סלט ממסעדה ושמו בו נבטים , האם מותר להוציא את הנבטים ולאכול? או לזרוק ?
3 תגובות
0 אהבו