הריון ולידה
2018-04-18 20:03:30
גלידה שלום לכן! רציתי מחר להכין גלידה ביתית ויש בה כמובן ביצים חיות. מישהיא יודעת אם יש בעיה לאכול מזה אלר כך?
16 תגובות
0 אהבו

תגובות

2018-04-18 20:06:51
ברור שיש. זה ביצה חיה.
0 תגובות
0 אהבו
2018-04-18 20:08:46
וגלידה קנויה בטעם וניל ריבת חלב? של שטראוס? לא ראיתי שרשום ביצים. אבל היה רשום חלבון מי גבינה משו כזה..... ואכלתי:sob:
0 תגובות
0 אהבו
2018-04-18 20:12:16
בגלידות קנויות זה מפוסטר. בגלידריות אני תמיד שואלת אבל לא נראה לי שמוכרים לא מפוסטר.
0 תגובות
0 אהבו
2018-04-18 20:13:31
בכל אופן חלבון מי גבינה לא עשוי מביצים
0 תגובות
0 אהבו
2018-04-18 20:14:07
גלידות קנויות זה תמיד מפוסטר?
0 תגובות
0 אהבו
2018-04-18 20:14:46
חלבון זה לא הכוונה של הביצה?
0 תגובות
0 אהבו
2018-04-18 20:18:49
למיטב ידיעתי כן אבל בגלידריות אני תמיד שואלת. חלבון לא חייב להיות של ביצה. חלבון מי גבינה הוא תוצר לוואי של ייצור גבינה.
0 תגובות
0 אהבו
2018-04-18 20:19:52
אהה הבנתיי רוני אלופהה כמה ידע יש לך בעניין הרגעת אותי מאד:)
0 תגובות
0 אהבו
2018-04-18 20:22:58
אני לחוצה אז בודקת כל מה שאוכלת לפני וממש הולכת לפי הספק מה שנקרא. לגבי המי גבינה ידעתי שאין אבל מודה שגיגלתי כדי להסביר במדויק:grinning:
0 תגובות
0 אהבו
2018-04-18 20:23:23
ספר*
0 תגובות
0 אהבו
2018-04-18 20:31:32
תודה ענקיתת!!
0 תגובות
0 אהבו
2018-04-18 20:56:45
רוצה גלידה ביתית מושלמת שלא תפסיקי להכין?
0 תגובות
0 אהבו
2018-04-18 21:57:37
רגע, מה לגבי פרוזן יוגורט? גם צריך לשאול אם זה מפוסטר??
0 תגובות
0 אהבו
2018-04-19 00:52:29
כל הגלידות התעשיתיות ובגלידריות זה אבקת חלבון. הם לא משתמשים בחלבונים אמיתיים של ביצים אלא בתחליף. זה מה שקונדיטורית הסבירה לי.
0 תגובות
0 אהבו
2018-04-19 00:53:33
ואם את ממש חוששת אז תאכלי גלידה של מקדונלדס. הכי בטוחה, עוברת פיסטור כל יום.
0 תגובות
0 אהבו
2018-04-19 16:15:41
תקשיבי, תקציפי מיכל אחד של שמנת מתוקה, חצי קופסה של חלב מרוכז ומה שבא לך בשביל טעם(שוקולד, עוגיות, פצפוצים ווטאבר) לערבב ביחד ולהקפיא, יוצאת אחלה גלידה, חשוב לשים לב שהחלב במרוכז מאוד מתוק אז לאזן עם תוספות לא מתוקות בטירוף
0 תגובות
0 אהבו
מעוניינת לקרוא את כל תוכן הנושא? לחצי כאן לפתיחת הנושא באפליקציה.