
הריון ולידה
2018-04-18 20:03:30
גלידה
שלום לכן!
רציתי מחר להכין גלידה ביתית ויש בה כמובן ביצים חיות. מישהיא יודעת אם יש בעיה לאכול מזה אלר כך?
תגובות

2018-04-18 20:06:51
ברור שיש. זה ביצה חיה.

2018-04-18 20:08:46
וגלידה קנויה בטעם וניל ריבת חלב? של שטראוס? לא ראיתי שרשום ביצים. אבל היה רשום חלבון מי גבינה משו כזה..... ואכלתי:sob:

2018-04-18 20:12:16
בגלידות קנויות זה מפוסטר. בגלידריות אני תמיד שואלת אבל לא נראה לי שמוכרים לא מפוסטר.

2018-04-18 20:13:31
בכל אופן חלבון מי גבינה לא עשוי מביצים

2018-04-18 20:14:07
גלידות קנויות זה תמיד מפוסטר?

2018-04-18 20:14:46
חלבון זה לא הכוונה של הביצה?

2018-04-18 20:18:49
למיטב ידיעתי כן אבל בגלידריות אני תמיד שואלת. חלבון לא חייב להיות של ביצה. חלבון מי גבינה הוא תוצר לוואי של ייצור גבינה.

2018-04-18 20:19:52
אהה הבנתיי רוני אלופהה כמה ידע יש לך בעניין הרגעת אותי מאד:)

2018-04-18 20:22:58
אני לחוצה אז בודקת כל מה שאוכלת לפני וממש הולכת לפי הספק מה שנקרא. לגבי המי גבינה ידעתי שאין אבל מודה שגיגלתי כדי להסביר במדויק:grinning:

2018-04-18 20:23:23
ספר*

2018-04-18 20:31:32
תודה ענקיתת!!

2018-04-18 20:56:45
רוצה גלידה ביתית מושלמת שלא תפסיקי להכין?

2018-04-18 21:57:37
רגע, מה לגבי פרוזן יוגורט? גם צריך לשאול אם זה מפוסטר??

2018-04-19 00:52:29
כל הגלידות התעשיתיות ובגלידריות זה אבקת חלבון. הם לא משתמשים בחלבונים אמיתיים של ביצים אלא בתחליף. זה מה שקונדיטורית הסבירה לי.

2018-04-19 00:53:33
ואם את ממש חוששת אז תאכלי גלידה של מקדונלדס. הכי בטוחה, עוברת פיסטור כל יום.

2018-04-19 16:15:41
תקשיבי, תקציפי מיכל אחד של שמנת מתוקה, חצי קופסה של חלב מרוכז ומה שבא לך בשביל טעם(שוקולד, עוגיות, פצפוצים ווטאבר) לערבב ביחד ולהקפיא, יוצאת אחלה גלידה, חשוב לשים לב שהחלב במרוכז מאוד מתוק אז לאזן עם תוספות לא מתוקות בטירוף
מעוניינת לקרוא את כל תוכן הנושא? לחצי כאן לפתיחת הנושא באפליקציה.