הריון ולידה
2023-03-11 22:37:45
הי, אכלתי חתיכת עוגת שוקולד (עם ביצים) שלרגע תהיתי אולי היא לא אפויה מספיק. היא לא הייתה נוזלית בכלל אבל כן רכה
מה הסיכונים במקרה כזה?
תגובות
2023-03-11 22:48:54
לדעתי כל עוד עברה תנור/חימום הכל טוב
2023-03-11 22:53:05
כל עוד לא היתה נוזלית היא נחשבת אפויה מספיק
2023-03-11 22:59:44
אם עברה אפייה אז הכל בסדר. פסטור קורה בסביבות 70 מעלות לדקה שתיים וזה סדר אז אפייה בתנור עונה על זה לחלוטין...
מעוניינת לקרוא את כל תוכן הנושא? לחצי כאן לפתיחת הנושא באפליקציה.
נושאים נוספים שיכולים לעניין אותך
הריון ולידה
2023-10-16 17:05:56
אין עוד מלבדו!!♥️
הריון ולידה
2023-10-15 10:51:50
היי בנות, שבוע 11, יש הפרשות כל הזמן.. קרה למישהי?
אמהות
2023-04-03 13:13:35
אני רק אניח את זה פה…
https://www.instagram.com/p/CnvCer6vK-d/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
הריון ולידה
2022-10-11 19:01:19
לידה שנייה
איפה שמתן את הילד/ה שלכן כשהייתן צריכות ללדת?
הריון ולידה
2022-10-03 15:42:36
היי אשמח לדעת איזה רופאים עושים את הבדיקה שקיפות עורפית ? ( דרך מכבי אין תורים פנויים)
איזור חולון ליד חולון / תל אביב
הריון ולידה
2022-08-07 13:54:53
בנות שילדו בלניאדו נתניה, הסכימו שהבעל ישן איתכן באישפוז שאחרי לידה?
הריון ולידה
2022-06-15 04:11:55
איזה מנשא מומלץ לקנות מגיל חודש ומעלה? אני מחפשת משהו שישמש אותנו כמה שיותר זמן ויתאים גם לעכשיו , שיהיה חזק נוח ויציב