מנצלת את זה שיש כאן הרבה דתיות😁 אני מנסה לשמור על מטבח כשר ככל האפשר ולכן התנור שלי הוא חלבי ויש לי מכשיר נינגה בשרי אבל עדיין יש תבשילים שדורשים תנור ואני נמנעת מלהכין אותם. לכולן יש 2 תנורים ? מה עושים במצב כזה ? שמעתי שיש כאלה שמפרידים מגשים ואנחנו לא מקבלים תשובה חד משמעית מה מותר ומה אסור.
הריון ולידההריון ולידה
💬12 תגובות

תגובות (12)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בספטמבר 2022 בשעה 14:56
ממש לא לכולן יש 2 תנורים ההלכה אומרת שבין בישול של בשר לחלב בתנור צריך להמתין 24 שעות וכמובן לנקות שלא יהיו ״שאריות״
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בספטמבר 2022 בשעה 14:59
למה אתם לא מקבלים? תשאלו רב להפריד מגשים לא מספיק לי כן יש שני תנורים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בספטמבר 2022 בשעה 15:03
לא חייב 2 תנורים את יכולה פשוט לחכות בין בישול של חלב לבשר 24 שעות ואם את רוצה לפני אז את מחממת את התנור בחום הכי גבוה שלו לרבע שעה ואז יכולה להשתמש ככה אני עושה אין לי 2 תנורים עשיתי מגש אחד חלבי ומגש אחד בשרי ועל הבשרי שמתי טבעת כזאת שיבדילו שזה בשרי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בספטמבר 2022 בשעה 15:05
לא ממש לא.. אני שומרת בבית כשרות והתנור בעקרון בשרי אבל שאני מכינה דברים חלביים אני שמה לב שעובר יותר מ24 שעות בין המאכלים ומנקה את התנור לפני... לא נקיון יסודי אבל מעבירה מסיר שומנים ומחממת אותו טוב טוב לפני שאני מכניסה חלבי...

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות