הריון ולידה
2022-06-02 13:29:08
איזה מספר בשר יוצא הכי רך אחרי בישול/צלייה? והאם יש לך מתכון מוצלח מאוד משהו מפוצץ?
4 תגובות
0 אהבו

תגובות

2022-06-02 13:54:13
*לרגל חג הפסח באדיבות "רק מהדרין"* 🍲🍗🍲🍗🍲🍗🍲🍗 מבולבלים בקשר למספרי *הבשר והכבש* ומה עושים איתם?? צוות *"רק מהדרין"* עושים לכם סדר בבלאגן! *מס' 1-ורד הצלע-סטייקים!* מגיע בחתיכה של 4 ק"ג או יותר או פרוס. מומלץ מאוד ל- "על האש" משובח או מחבת פסים לוהטת. *מס' 2-צלעות-* מתאים לפרוסות (קצת קטנות אבל יוצא מאוד רך), בישול איטי, טחינה. *מס' 3-חזה-* חלק דק, מתאים לצלי בתנור (לבשל שלם ולפרוס לפני ההגשה) ולפסטרמות. *מס' 4-כתף-* חלק קצת יבש וללא שומן מתאים בעיקר לטחינה ולבישול איטי בסיר. *מס' 5-צלי כתף-"מלך הבשר"* קצת יקר אבל שווה כל שקל! מתאים לצלי בתנור או פרוסות בסיר. בכל דרך שתבחרו לבשל אותו הוא יצא רך כחמאה. *מס' 6-פילה מדומה-* חלק דיי יבש... מתאים לפרוסות יפות (מומלץ לפרוס דק) אנחנו משתמשים בו לפסטרמה (פרוסות דקיקות) *מס' 7-מכסה הצלע-* מתאים לטחינה. *מס' 8-שריר הזרוע-* מתאים לבישול, מרק וחמין. מס' מעולה! *מס' 9-קשתית או אסאדו-* חלק מאוד שומני. מתאים לצלי בתנור, תבשילים, מרק, חמין ו"על האש"(על אש קטנה והרבה זמן צליה). *מס' 10-צוואר-* מתאים לתבשילים, מרק וטחינה. *אוסובוקו-שוק עגל-* מגיע עם עצם שבמרכזה "מח העצם" מתאים למרק או לבישול איטי עם רוטב. *עצמות מח-* מעשיר מאוד את טעמי התבשילים והחמין. *גידים-* מתאים לחמין ולבישולי קדירה. וכמובן *ראש-* חלק טיפה מתקתק ושומני. מתאים לבישול ברוטב. מאוד טעים! *"כבש"* לכבש יש בשר משובח עם טעם דומיננטי. מאוד מכובד ומפאר את שולחן החג! *צלעות כבש-* מגיע פרוס או שלם. מתאים ל- "על האש" או צליה במחבת פסים לוהטת. (מומלץ לפזר מלח גס ופלפל גס שניות לפני שמוציאים מהמנגל) מעדן! *כתף כבש-* חלק שומני ועסיסי! מתאים לחתוך לקוביות ולהכניס למרק או להשאיר את הנתח שלם ולעשות צלי בתנור או שיפודים על האש. מומלץ מאוד! *צוואר כבש-* מתאים לחמין, בישול איטי, מרק או לטחון לקציצות וקבב. עסיסי מאוד! *השנה הצוואר הגיע חתוך לסטייקים אז ישר למנגל*😋 *שוק כבש-* מתאים לבישול בתנור (מומלץ לעשות אותו ממולא), לשיפודים ולתבשילים. *חזה-* עסיסי וטעים! אפשר להכין ממנו חזה ממולא או לצלות בתנור. מקווים שעזרנו... מתכונים ניתן בשמחה בתור לקופה😉 *פסח כשר ושמח!* *מותר להפיץ.אסור בשום פנים ואופן לשנות מהכתוב או להוריד את השם שלנו!* ©מינימרקט רק מהדרין ☎ 046822808 🏡השבעה 212 כנען, צפת.
0 תגובות
0 אהבו
2022-06-02 14:00:29
תשמרי לך אתזה🎀 אני משתמשת בדרכ בבשר מספר 5 או 8 מבשלת אותו במים עד לריכוך(בערך 2-3 שעות) עם בצל שלם מקולף, גזר שלם מקולף, קצת פלפל אנגלי ועלי דפנה. מוציאה את הבשר לקירור. לשמור את המי בישול! אחרי שמתקרר פורסת ומבשלת ברוטב. רוטב: מלא בצל פרוס מטוגן עד לשקיפות, מוסיפה מקלות דקות של גזר, מקלות גמבה, שורש כוסברה/שורש סלרי מגורד, עגבניה קצוצה בישול איטי שכל הטעמים יצאו, מוסיפה קצת יין רק שיכסה את הירקות, מצמצמת, מוסיפה קצת מהמים שהתבשל בו הבשר מוסיפה סילאן או דבש קצת, ומסדרת את הבשר ברוטב. בישול לספיגת טעמים בהצלחההה
0 תגובות
0 אהבו
2022-06-02 14:42:58
בשר 5
0 תגובות
0 אהבו
2022-06-02 14:52:22
בשר 5 פצצה
0 תגובות
0 אהבו
מעוניינת לקרוא את כל תוכן הנושא? לחצי כאן לפתיחת הנושא באפליקציה.

נושאים נוספים שיכולים לעניין אותך

הריון ולידה
2023-12-19 20:41:54
בנותתת למי שיש את הקומקום של קנדי… אם עברו 24 שעות מרגע הרתיחה של המים אבל הם היו שמורים בקומקום של הקנדי… אפשר להשתמש במים האלה לדעתכן??
2 תגובות
0 אהבו
לפני הריון
2023-11-30 10:43:34
היום ה31 למחזור בדיקה שלילית מה הסיכוי שאני בהריון המחזור הזה?
4 תגובות
0 אהבו
הריון ולידה
2023-08-24 14:58:22
הבת שלי בת חצי שנה ויש לה 2 שיניים כבר , מתי להתחיל לצחצח לה?
2 תגובות
0 אהבו
הריון ולידה
2023-07-12 12:21:01
היי אהובות יודעות אם יתנו לי בבית מרקחת תרופה ללא כרטיס מגנטי? כמובן שיש לי מרשם אבל הכרטיס מגנטי יחזור אלי רק שבוע הבא🙈
4 תגובות
0 אהבו
אמהות
2023-07-11 09:20:25
שלום בנות אני 8 שבועות אחרי לידה ואני לא מניקה ועדין לא קיבלתי מחזור יש פה עוד מישהי שלקח לה כזה הרבה זמן?
1 תגובות
0 אהבו
אמהות
2023-06-03 15:23:36
מה עוזר לסינוזיטיס בהריון?? פליז עזרה מתה מכאבים
2 תגובות
0 אהבו
הריון ולידה
2023-03-31 11:35:39
התאריך המשוער שנותנים בהריון תאומים לא נכון?כי סוחבים עד שבוע 37-38 והמשוער עד שבוע 40..
3 תגובות
0 אהבו