היושש
עשיתי מילוי של בשר לקובות ונשאר לי מלא מהבשר טחון מה אני יכולה לעשות איתו? חוץ מבולונז🙏 משהו שאפשר להכין ולהקפיא
💬7 תגובות
תגובות (7)
משתמשת פורטי13 באוקטובר 2021 בשעה 19:17
בטח היום עשיתי עם הבשר הטחון אחרי טיגון עם בצל ושום הוספתי ל2 כוסות בורגול, קישוא בינוני חתוך לקוביות קטנות שהקפצתי בשמן זית ובישלתי עם 4 כוסות מים, בעלי והבן שלי בלעו את זה.
ממולאים, חביתה בשרית, טורטיה, להוסיף רוטב כמו של הבולונז אבל יותר סמיך ולהכין סלופי ג'ו, עם חרדל, מלפפון חמוץ, חסה ואפשר גם מיונז.