מטגנים בצל ושום בשמן זית
מכניסים את העוף ומטגנים מכל צד
מטבלנים כורכום, פפריקה, כמון, פלפל לבן, פלפל שחור, כף סוכר, כמון
לאחר מכן שופכים את הזיתים שהרתחנו בסיר בניפרד על מנת להוציא את החמיצות (הוספתי בסיר לזיתים מיץ לימון)
מפזרים לימון 1 חתוך לפרוסות מסדרים מעל.
לוקחים כוס עם כף מרק עוף מערבבים עם מים חמים ושופכים לתוך הסיר.
לוקחים עוד כוס מים חמים שמים כמה שערות של זעפרן (למי שיש לא חובה) ואז שופכים לסיר
קוצצים כוסברה ומפזרים שעה וחצי על הגז
ואחר כך שמתי בתנור את הסיר ללא מכסה 220 מעלות 10 דקות וזה מוכןןןן תבשילללל נהדררר עם אורז