מה המתכון המנצח שלכן לפירה תפוחא? מנסה המון ולא יוצא במרקם טוב
💬14 תגובות

תגובות (14)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 ביוני 2020 בשעה 18:13
לאיזה מרקם את שואפת? ואיך את מכינה?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 ביוני 2020 בשעה 18:14
מרקם לא מיימי מידי ולא יבש מידי זה מה שאני רוצה , אני מבשלת אותם במים ואז מועכת מוציאה את רוב המים מוסיפה שמן ובצל מטוגן ומלח
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 ביוני 2020 בשעה 18:16
חמאה לשים ובמננת דקה עם כפית ןיןצא מרקם חלק
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 ביוני 2020 בשעה 18:21
לבשל את התפוחי אדמה עם הקליפה אחרי שמעט מצטנן לקלף בבלנדר מוט עם מעט מי הבישול וחמאה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות