הריון ולידה
2023-03-11 22:37:45
הי, אכלתי חתיכת עוגת שוקולד (עם ביצים) שלרגע תהיתי אולי היא לא אפויה מספיק. היא לא הייתה נוזלית בכלל אבל כן רכה
מה הסיכונים במקרה כזה?
תגובות
2023-03-11 22:48:54
לדעתי כל עוד עברה תנור/חימום הכל טוב
2023-03-11 22:53:05
כל עוד לא היתה נוזלית היא נחשבת אפויה מספיק
2023-03-11 22:59:44
אם עברה אפייה אז הכל בסדר. פסטור קורה בסביבות 70 מעלות לדקה שתיים וזה סדר אז אפייה בתנור עונה על זה לחלוטין...
מעוניינת לקרוא את כל תוכן הנושא? לחצי כאן לפתיחת הנושא באפליקציה.
נושאים נוספים שיכולים לעניין אותך
הריון ולידה
2023-05-10 06:02:18
שבוע 38+5 איך אני יכולה לדעת מתי אני ממש לקראת לידההה? החוסר וודאות הורג אותי
אמהות
2022-12-15 17:36:42
תינוק חולה ואת עובדת את נשארת בבית ולא הולכת לעבודה ?
הריון ולידה
2022-11-29 19:46:04
איזה חמודות שאתן משתפות פעולה יאללה בואו נמשיך ונכיר אחת את השנייה 😍
אז…. מאיפה אתן בארץ?
הריון ולידה
2022-10-30 12:33:42
שבוע 5+2 בטא 4900 תקין?
הריון ולידה
2022-10-18 15:40:21
טקס שינה בגיל חודשיים- איך עושים? דגשים חשובים? שעה?
הריון ולידה
2022-08-31 10:14:23
שבוע 26+2
צוואר רחם 26-29 דינמי
יש לי מה להגיש שמירה? נראה לכן שיאשרו ?
אמהות
2022-03-29 07:24:54
הי בנות אם קיבלתי הודעה שהמעון של הילדה צריך לעבורנלפני ועדת קבלה מה זה אומר?