איך מכינים עוף רך רך רך מתפרק מהעצם, בתנור??אשמח לטיפים ומתכונים!!!
💬9 תגובות

תגובות (9)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 באוקטובר 2022 בשעה 19:25
אבא שלי עוה את העוף הכי רך בהיסטוריה הוא שם קעריות קטנות של מלח גס בזמן שזה מתבשל בתנור
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 באוקטובר 2022 בשעה 19:46
התיבול לא באמת משנה פשוט חום של 140 עד 180 גג למשך שעה בערך תבדקי פעם בחצי שעה לראות אם צריך עוד או לא
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 באוקטובר 2022 בשעה 20:01
קודם כל הכי הכי חשוב שהעוף יהיה טרי ולא קפוא / מהמקפיא עוף טרי לא משנה איך תעשי אותו יהיה עסיסי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 באוקטובר 2022 בשעה 20:23
תבשלי קודם במים ואז לתנור

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות