הריון ולידה
2022-08-25 16:23:47
מישהי מבינה בג'חנון? קניתי ג'חנון בפעם הראשונה. ואף פעם לא הכנתי. איך מכינים אותו? ראיתי בהוראות של החבילה שצריך לשים את זה ב100 מעלות ל10 שעות. אבל מה אני אעשה שאני רוצה את זה בשבת?
20 תגובות
0 אהבו

תגובות

2022-08-25 16:30:09
הכי קל להכין ג’חנון ביד בהתחלה קניתי עד שיום אחד הכנתי ביד ובעלי לא הרגיש בשינוי עד שאמרתי לו מאמי זה אני הכנתי לא קנוי הוא עף על זה תכנסי באינטרנט ותלמדי זה קל לגלגלי אחד אחד ולסדר כל אחד בניילון נצמד ואז את כולם יחד בניילון נצמד יפה ולתוך הסיר חמין🤭 ובשבת בבוקר יהיה לך אחלה ג’חנון מושלם 😍
0 תגובות
0 אהבו
2022-08-25 16:31:30
חח קודם נטעם מה זה בכלל גחנון😅
0 תגובות
0 אהבו
2022-08-25 16:31:41
עם מה אוכלים את זה?
0 תגובות
0 אהבו
2022-08-25 16:33:01
סיר נייר אפיה לעשות תחתית של לחם/תפוחי אדמה מעל שוב נייר אפיה להפרדה (רצוי לשים קצת מרגרינה שלא ישרף) לשים את הגחנון מעל הנייר אפיה ולתת לו להתבשל על הפלטה מכניסת שבת אוכלים עם ביצה ועגבניות מגורדות או איך שאוהבים כל אחד
0 תגובות
0 אהבו
2022-08-25 16:33:43
תודהה. אבל אצלינו נוהגים לשים על הפלטה רק אוכל מבושל או לפחות כמעט מבושל
0 תגובות
0 אהבו
2022-08-25 16:34:47
אז את יכולה להכניס כמה דקות לתנור לפני כניסת שבת ואז להעביר לפלטה
0 תגובות
0 אהבו
2022-08-25 16:35:13
את יכולה לשים קצת לפני שבת את הסיר על הפלטה (בערך שעה) ואז הבישול לא יתחיל בשבת
0 תגובות
0 אהבו
2022-08-25 16:36:04
תודההה
0 תגובות
0 אהבו
2022-08-25 16:36:27
איך מתבלים את העגבנייה המגורדת? או שלא מתבלים?
0 תגובות
0 אהבו
2022-08-25 16:37:12
את יכולה עם פלפל שחור ומלח וגם אריסה
0 תגובות
0 אהבו
2022-08-25 16:45:18
תודההה. אבל מה זה אריסה ואיך מכינים?😅 יצאתי ממש אשכנזייה🤣
0 תגובות
0 אהבו
2022-08-25 16:58:47
אני שמה בתנור ביום שישי בלילה ומכבה תתנור בשבת בבוקר אם את שומרת שבת אז על פלטה.. תוסיפי קוביות חמאה/סילאן אם אתם אוהבים, היסטרי!!!
0 תגובות
0 אהבו
2022-08-25 17:02:36
יש אריסה מוכנה שאפשר לקנות בסופר
0 תגובות
0 אהבו
2022-08-25 17:03:27
ואגב את קנית גחנון לאפיה, יש כאלה שכבר מוכנים שרק צריך לחמם אותם קצת על הפלטה בבוקר
0 תגובות
0 אהבו
2022-08-25 17:19:48
תודה
0 תגובות
0 אהבו
2022-08-25 19:02:58
תקשיבי !! הכול נסיתי איזה גחנון התחלתי להתייאש ואז עשיתי משהו הכי קל פשוט יותר נכון לא עשיתי כלום קחי סיר של גחנון שמי נייר כסף בלי כלוםםםם מתחת כלום!!!! אחרי זה שימי נייר אפיה ותשימי את הגחנונים עם השקית שלהם אל תוציאי אותם מהשקית תסגרי תשימי בתנור 100 מעלות מ11 בלילה בכיף את יכולה לאכול ב9,10 בבוקר אפילו לפני! הם יוצאים מנופחים יפים שחומים פשוט נדיר!
0 תגובות
0 אהבו
2022-08-25 19:03:18
אני קונה של ינון
0 תגובות
0 אהבו
2022-08-25 19:32:31
חחח מאיפה יהיה לי סיר של ג'חנון? אני לא משקיעה לפני שאני טועמת אם זה בכלל טעים לי🤣
0 תגובות
0 אהבו
2022-08-25 19:39:56
סיר רגיל את יכולה תעשי אותו הדבר את הצדדים של הסיר ועיגול של המכסה תכסי בניייר כסף
0 תגובות
0 אהבו
2022-08-25 19:48:33
תודההה😘
0 תגובות
0 אהבו
מעוניינת לקרוא את כל תוכן הנושא? לחצי כאן לפתיחת הנושא באפליקציה.

נושאים נוספים שיכולים לעניין אותך

הריון ולידה
2024-05-06 10:37:24
עד מתי נשאר הטעם המתכתי הזה? ממש סיוט, לא באלי לאכול ולשתות כלום ואז אני חסרת כוחות. יש לכן טיפים להתמודדות?
1 תגובות
0 אהבו
הריון ולידה
2024-03-30 19:00:21
מתיה כי מוקדם לעשות בדיקת בטא אחרי החזרה אם לא לקחתי אוביטרל?
4 תגובות
0 אהבו
הריון ולידה
2023-12-07 19:10:30
מישהי יש לה שקיפות עורפית ביום רביעי הבא😉תרים יד🙋🏻‍♀️
4 תגובות
0 אהבו
הריון ולידה
2023-08-06 06:36:43
זה נכון שלא צריך להשים משחה בכל החתלה של התינוק?
7 תגובות
0 אהבו
הריון ולידה
2023-02-15 07:10:06
שבוע 15+1 יש לי ברגליים תחושת נימול ומין תחושת שריפה כזאת קרה לעוד מישהי? למה זה קורה?
2 תגובות
1 אהבו
הריון ולידה
2023-01-20 16:49:44
מתי ילדתן ? והאם היו זירוזים ? תודה לעונות
10 תגובות
0 אהבו
הריון ולידה
2022-09-28 09:54:22
ללבוש שמלה שחורה לברית של הבן שלי זה לא יפה?
11 תגובות
0 אהבו