הריון ולידה
2022-07-22 23:08:05
שבוע 27 לא עשיתי העמסת סוכר עד עכשיו ואני ממש לא רוצה האמת תשכנעו אותי ותעודדו אותי שזה חשוב 🥴🥴🥴 למרות שאני בקושי אוכלת לחמים ושוקלדים בהריון ובכללי גם לשמור על העובר יותר ,יותר אוכלת תחליפים כמו פריכיות ושוקולד פעם בשבוע נגיד וכאלה מה אתן חושבות ?
12 תגובות
0 אהבו

תגובות

2022-07-22 23:16:04
אין קשר בין התזונה לסכרת הריון, ממליצים לעשות את הבדיקה הזו בשבועות האלה כי זה שבועות בסיכון גבוה לפתח סכרת כי הגוף מוצף הורמונים שיכולים לשבש את הפרשת האינסולין בגוף, הרבה יותר חשוב לדעת אם יש או אין סכרת מאשר להתעלם ואז באמת יש פגיעה בך ובעובר. ואגב הבדיקה ממש לא נוראית מביאים לימון וזה סבבה לגמרי
0 תגובות
2 אהבו
2022-07-22 23:22:24
ממליצה לעשות .. עדיף לבדוק מאשר שיש לך ולא תדעי וזה עחול לפגוע בעובר.. הרי לא סתם עושים בדיקות וזה חלק מכלל הבדיקות.. (ובתור אחת שהיתה לה סכרת הריון אני מבינה את החשיבות)
0 תגובות
0 אהבו
2022-07-22 23:27:25
חשוב לעשות, כדי לשמור על העובר ועל עצמך במקרה שיש סוכרת. אם יש סוכרת צריך לעשות התאמות נוספות באכילה, זה לא רק לחם
0 תגובות
0 אהבו
2022-07-23 00:33:39
זה חשוב מאוד
0 תגובות
0 אהבו
2022-07-23 00:53:38
אין מה לעודד או לשכנע. זה פשוט שלב חשוב!
0 תגובות
0 אהבו
2022-07-23 03:54:11
למה את לא רוצה לעשות את הבדיקה????
0 תגובות
2 אהבו
2022-07-23 09:26:25
את כנראה באמת לא מבינה כמה זה חשוב… אז תסכימי לי להלחיץ אותך קצת. אם יש לך סכרת הריון והיא לא מאוזנת העובר יכול להיות גדול מאוד ולא רק באופן כללי אלא יכולים להיות חלקים מסוימים בגוף שהיו גדולים וחלקים אחרים פחות. בדרך כלל הראש והכתפיים הם האיזורים שגדלים יותר ואז יש סכנה לפריקת כתף בזמן הלידה או שישר ישלחו לקיסרי. סכנה נוספת היא שהעובר יתרגל לקבל ממך רמות סוכר מוגזמות וברגע שהוא יצא לעולם הוא יהיה בהיפו (רמות סוכר מאוד נמוכות) וזה ממש ממש ממש מסוכן לעובר. הסכנה שלך היא בעיקר שאם יש לך היום סכרת הריון והיא לא מאוזנת, גם לאחר הלידה הסכרת תישאר איתך וברגע שהיא מגיעה זה לכל החיים. מצטערת על הלחץ שאני יוצרת אבל את חייבת לעשות את הבדיקה הזו, היא לא כזו קשה והיא עוברת די מהר ! גם אם חלילה יצא סכרת מבטיחה לתת לך מתכונים שווים שתוכלי עדיין להינות מהאוכל. לא נשאר לך הרבה עד הלידה יש כאלה שגילו על סכרת כבר בשבוע 8 אז תתנחמי בזה.
0 תגובות
0 אהבו
2022-07-23 10:54:59
תודה על העידודים בנות !❤️❤️❤️ יש לי בזמן האחרון מלא חרדות לקראת הלידה פחדים בעיקר שזה לידה ראשונה ועם הפחדים באים מלא בחילות והקאות מטורפות ! אני אתקשר לבדוק מתי אפשרי לעשות את ההעמסה בתקווה שיאשרו לי ☹️
0 תגובות
0 אהבו
2022-07-23 21:24:29
מאי אני אשמח לקבל ממך מתכונים ועזרה לכל הקשור לסכרת הריון. קיבלתי את התשובה שיש לי ממש לאחרונה ומאוד קשה לי עם זה לא מוצאת מה לאכול
0 תגובות
0 אהבו
2022-07-23 21:50:46
היי אהובה אז קודם כל ממליצה לך ללכת לסופר ולקנות: -פיתה מיני מקמח כוסמין מלא (עדיף עד 15 גרם פחמימה ליחידה) כדי שתוכלי לאכל 2. -גבינות מכל הסוגים + חמאה - פירות ובעיקר ירקות -ביצים - טחינה - חלב שקדים/ סויה - קמח כוסמין מלא 100% - קמח שקדים - אורז בסמטי - פסטה מחיטה מלאה 100% - בשר ודגים -אגוזי מלך, פקאנים ושקדים תחליפים למתוקים: - סוכרלוז - ממרח שומשום בטעם שוקולד - ממרח חלווה ללא סוכר (ניצת הדובדבן) - חמאת בוטנים טבעית (הקאנץ׳ הכי טעים) - שוקולד מריר 70% קקאו ומלעה
0 תגובות
0 אהבו
2022-07-23 22:00:05
מתכון לפנקייק: 2 כפות קמח שקדים כף קמח כוסמין מלא (לא חובה) שקית קטנה סוכרלוז כפית אבקת אפיה 2 כפיות חמאת בוטנים טבעית ללא סוכר כף או שתיים של גבינת שמנת (נפוליאון) קצת חלב סויה ללא סוכר ביצה כפית תמצית וניל טבעית לטגן בחמאה/ שמן. -בשמן טיפה עמוק זה יוצא קריספי. אני אוכלת את הפנקייקים עם כפית של שומשום בטעם שוקולד וחמאת בוטנים טבעית . מתכון לבראוניז: לחמם תנור ל180 ממסים במיקרו 200 גרם שוקולד מריר 70% קקאו ומלעה ללא סוכר עם חצי כוס חלב. מפרידים 5 ביצים את החלבונים מקציפים במיקסר עד שנוצר קצף גבוהה ואת החלמונים מוסיפים לשוקולד אחרי שהוא הומס ומערבבים היטב לבסוף מערבבים הכל יחד עד לאיחוד מלא. מוסיפים לבלילה אגוזי מלך, שקדים ופקאנים (שבורים) ואני זילפתי מעל קצת ממרח חלווה ללא סוכר שקניתי מניצת הדובדבן. משמנים קצת את תבנית, שופכים את הבלילה ומכניסים לתנור לחצי שעה. זה יוצא יחסית מריר כי זה בלי ממתיקים בכלל, אבל אני אוהבת. יצא לי 2 תבניות ארוכות. עוגיות ״עבאדי״ מלוחות: לחמם תנור ל180 כוס קמח כוסמין מלא כפית אבקת אפייה חצי כפית מלח שומשום רבע כוס שמן (קנולה/זית) רבע כוס מים מערבבים הכל בקערה אם רטוב ממש מוסיפים עוד קמח העיסה יוצאת נוזלית ושומנית. להכין צורה לסדר בתבנית לאפות על 180 ל10-15 דק׳ גג ! בסיום מוציאים את התבנית ומשאירים את העוגיות להתקרר על השיש. אלו מתכונים שאני ממש חורשת עליהם ואוכלת כמעט כל יום וככה סוגרת לעצמי פינה של חשקים. מתכונים כלליים: -כל מנת בשר או דג שאת אוהבת + אורז בסמטי / פסטה מחיטה מלאה+ טחינה וירקות . - פסטה מחיטה מלאה ברוטב אלפרדו ופטריות עם סלט ירקות. - בלונז מפסטה מלאה + רסק עגבניות ללא סוכר וכמה שפחות פחמימה + סלט. -טוסטים מפנקים מלא גבינות מהפיתות כוסמין. כמובן שתבדקי שהכל עובר לך טוב, יש בנות לדוגמא שאורז לא עובר להן בכלל גם לא בסמטי.
0 תגובות
1 אהבו
2022-07-23 23:18:07
תודה מקסימה שאת!!
0 תגובות
0 אהבו
מעוניינת לקרוא את כל תוכן הנושא? לחצי כאן לפתיחת הנושא באפליקציה.

נושאים נוספים שיכולים לעניין אותך

הריון ולידה
2024-05-22 04:20:12
באיזה שבוע באיתן דופק לעובר?
7 תגובות
0 אהבו
הריון ולידה
2024-05-20 19:52:30
היי, אשמח לשמוע על ההבדלים שעברתן בלידה הראשונה והשנייה, אם בראשונה סחבתי אחרי שבוע 40(עם בלון וזירוז.. היו צריכים לזרז כי העובר היה גדול) מה הסיכוי שבלידה השנייה אלד יותר מוקדם.. מפחדת לעבור שוב א...
4 תגובות
0 אהבו
הריון ולידה
2024-03-22 12:13:54
איך מעבירים את הזמן עד הבדיקת דופק? איך מפסיקים את הלחץ והחרדה שיקרה משהו רע? אני רק שבוע 4+5 ואני לא נושמת רוב הזמן. הריון ראשון ♥️ הצילוווו
6 תגובות
0 אהבו
מדברים על הכל
2024-03-21 09:31:12
פליז עזרה אמא לילדה ראשונה🥺🥺🥺 התינוקת שלי בת שלושה שבועות זה הגיוני ש120 מיל לא מספיק לה?? אני מפחדת להביא לה יותר זה נראה לי מוגזם אבל היא מסיימת את הבקבוק עם הפסקות גרפסים ושמסיימת ממשיכה למצוץ ...
13 תגובות
1 אהבו
הריון ולידה
2023-10-13 23:18:20
הי בנות היום השתמשתי בהרבה אקונומיקה כשסיימתי הרגשתי שהאצבעות ממש שורפות לי ואז שמתי לב שיש אדמומיות ונפחות זה יכול להיות מסוכן לעובר? שבוע 30
3 תגובות
0 אהבו
הריון ולידה
2023-09-22 13:32:56
מישהי שהבונגסטה עזרה לה לבחילות והקאות ? וואי לא מצליחה לתפקד זה לא אמיתייי
9 תגובות
0 אהבו
הריון ולידה
2023-07-28 09:49:25
שמות מים מהתי 4 גם קרים וגם חמים להכנת מטרנה?
6 תגובות
0 אהבו