אוכל
2022-07-05 12:00:05
למה כשאני עושה נגיד קציצות ברוטב אדום
הרוטב לא מקבל צבע אדום יותר ככה
יכול להיות שאני שמה יותר מדי פפריקה ?
זאת הפעם השנייה שאני זורקת לפח
אוף אין לי את זה בבישול
תגובות
2022-07-05 12:00:15
כהה *
2022-07-05 12:00:58
פשוט יוצא לי צבע כהה מדי
אוף
2022-07-05 12:01:26
את שמה עגבניות טריות ורסק ?
2022-07-05 12:02:09
עגבניות לא מקופסא
עגבניות אמיתיות ורסק קצת
2022-07-05 12:02:09
למה את זורקת?
מה שחשוב זה הטעם.....
2022-07-05 12:03:03
כי אני רואה את זנ ולא בא לי אפילו לאכול
הקציצה ממש טעימה אבל מה זה הרוטב הזה שיוצא לייי
2022-07-05 12:03:14
איך את מכינה את זה?
2022-07-05 12:05:12
שלא תעזיייי לזרוק!!!
נראה מעולה!!!
אני כבר שבוע עם דודה לתבשיל קציצות ברוטב כזה עם קוסקוס חחח
2022-07-05 12:05:50
אם את רוצה מתכון טעים לקציצות בשר ברוטב עגבניות עם חציל מטוגן :
תערובת של הקציצות:
פטרוזיליה בצל שום מלח פלפל עם בשר טחון ופירורי לחם
רוטב :
מטגנת בצל לקוביות שמתחיל להיוגן להוסיף קציצות ולטגן ביחד להוסיף עגבניות קלופות שום תוחתוכות 3 עגבניות שמים מלח , רסק , פלפל חריף ופפריקה
מבשלת 40 דק ואז מוסיפה קוביות של חציל מטוגן ומבשלת עוד 15 דק
לא חייב להוסיף חציל אבל זה משדרג ממש
2022-07-05 12:05:58
אולי את מטגנת את הבצל יותר מדי?
2022-07-05 12:09:14
נראה כאילו זה קצת נשרף
2022-07-05 12:10:00
לירון יאמיי
2022-07-05 12:10:51
B.B
מטגנת בצל אחכ עגבניות שמה.פפריקה מלח פלפל שחור
רסק ומים רותחים
ומגיע לצבע הזה לא משנה מה !
עצות בשבילייי ??🙏🏻🙏🏻
2022-07-05 12:11:17
האמת שנשרף לי הבצל
אבל לא נראה לי בגלל זה 😄
2022-07-05 12:13:05
את שמה קודם מים או קודם רסק?
2022-07-05 12:15:12
כי זה נראה שהרסק עגבניות קצת נשרף.
אני עושה ככה:
מטגנת בצל עד שנהיה שקוף
מוסיפה שום ומטגנת עוד ממש מעט
מוסיפה על זה קופסת שימורים שלמה של עגבניות מרוסקות ועל זה רסק עגבניות. הרסק עגבניות צריך להיפתח בתוך נוזל כי הוא די יבש.
אחר כך מוסיפה מים ותבלינים.
2022-07-05 12:20:34
טיגנת את הרסק עם התבלינים קודם? כנראה נשרף ובגלל זה יצא כהה…
2022-07-05 12:55:56
פפריקה מתוקה או מרוקאית ?
זה משנה מאד
2022-07-05 13:00:12
פפריקה מתוקהשל טעם ורח
2022-07-05 13:00:15
וריח
2022-07-05 13:05:42
תקשיבי, נכנסתי לפוסט כי זה היה נראה מגרה אשששש
תביאי מתכון
2022-07-05 13:06:34
אוקי לא מכירה את החברה
זה לא משהו ספציפי זה יכול להיות כמה דברים
טיגון יתר של בצל
בישול ארוך מדי
סוג פפריקה ( יש חברות עם פפריקה יותר בהירה)
כמות רבה של תבלינים
בהצלחב
2022-07-05 13:26:03
לדעתי טיגון יתר של הבצל... צריך שהוא יזהיב לא עשחיר
2022-07-05 13:26:26
או שהרסק נשרף ..כי הרוטב נראה שרוף לא אדום..
2022-07-05 13:26:56
חפשי מתכונים של אילנית בניזרי אלופה במתכונים מכינה ממנה המון!
2022-07-06 08:27:52
נראה אשש
2022-07-06 08:32:12
יש רסק מסוג מסוים שהוא כהה ולא אדום אולי השתמשת בו
2022-07-06 10:51:52
יכול להיות שאת שמה קמח באיזשהו שלב בבישול?
2022-07-06 10:52:54
או סוכר או סילאן?
מעוניינת לקרוא את כל תוכן הנושא? לחצי כאן לפתיחת הנושא באפליקציה.
נושאים נוספים שיכולים לעניין אותך
הריון ולידה
2024-05-07 22:03:13
העמסת סוכר 75- אחרי לידה
מה אתן אומרות?
הריון ולידה
2024-05-06 20:28:57
מכירות את ההרגשה שעומד לכם הקיא כברר ואתן מפחדות להתחיל להקיא😭נמאס לי מזה כבר
הריון ולידה
2023-08-15 10:50:29
זה כל כך קשה לחכות לדעת אם זה בן או בת!!!!!
אוףףףףףףףףףףףף
הריון ולידה
2023-04-25 16:50:41
https://www.instagram.com/reel/CrbaalbofB4/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
סירטון שאדיר מילר מגלם אב שמדבר וירטואלית עם בנו.
תקשיבו, קרע לי את הלב.
תחבקו את הילדים שלכן שלעולם לא תהיה לכם חרטה שלא חיבקתן וני...
הריון ולידה
2023-03-06 04:31:30
חחחח מעניין אותי אנשים שלא מאמינים בקדוש ברוך הוא.
כל הרופאים שחושבים שכוחם ועוצם ידם.בדיחה
אחרי שהם ראו מיליוני לידות והתפתחות של עובר ברחם הם עדין מאמינים במפץ הגדול או בדארווין?
חחח אוי אוי מישה...
הריון ולידה
2023-01-16 12:31:42
מה מזרז לידה טבעי חוץ מעיסוי פטמות וסקס?
הריון ולידה
2022-12-01 19:18:15
תינוק בן שבוע וחצי דורש היום אוכל כל שעתיים ממש צורח מרעב
אוכל 70
תקין? עד עכשיו נתתי כל 3 ואפילו 4 שעות